onsdag 7 oktober 2015

Plannja ställbar rännkrok

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Med sina sex infästningshål kan den monteras även på. Ställbar rännkrok för upphängning av hängränna.


Rännkrokarna ska sitta med ett mellanrum på högst 6mm. Perfekt krok att sätta på fotbrädan när den lutar innåt. Kroken går att ställa i olika vinklar.


Rännkrok används för montage på tak och bockas efter taklutning. Smart konstruktion gör monteringsarbetet mycket enkelt och snabbt. Pris 29:- 220:- 450:- 320:- Kampanjen gäller till och med den 30.


Få ett perfekt slutresultat med unika lösningar och stor valfrihet Smart krok Den här kroken är ställbar så att den passar vilken taklutning som helst. MonTeringsanvisning Takavvattning TakavvaTTning Med sTällbar rännkrok Montera en rörvinkel på omvikningskupan. Mät av-ståndet mellan rörvinklarnas ändar. Det finns en väldigt bra ställbar rännkrok på Byggmax. Plannja så ser du hur det skall monteras.


LINDAB Rännkrok ställbar KLK 1svart. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress.


Börja med att mäta var rännkrokarna skall fästas. Därefter monteras rännkrokar, hängrännor och stuprör. Levereras inom 5-vardagar. Svensktillverkad takavvatting med 10års garanti.


Tillverkas i varmförzinkad lackerad stålplåt. Hög kvallite och låg vikt. Vi har 8st kulörer på lager i Luleå.


PLANNJA PRO Husfabriker akavvattning Takavvattningssystem i perfekt kombination. Kort rännkrok i varmförzinkad stålplåt för uppsättning av hängränna vid montage på tak och bockas efter taklutning. Det behövs en rännkrok var 60:e centimeter för att bära upp hängrännan.


Lindab Snäppkrok ställbar SSK 100MM Vit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg