fredag 18 september 2015

Vägguttag usa

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Våra vanliga stickkontakter har två stift. Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i USA , Japan och Sydamerika. Ojordat skarvuttag för USA , Japan m.

Reseadapter för Sydafrika. Det står ju att den passar i amerikanska vägguttag men kollar man på recensionen längre ner så verkar det som att den inte. Ska du ut och resa och vet inte vilket eluttag ditt resmål har? Alltid hjälper dig med svaret så du slipper stå strömlös på din semester. De flesta uttag är av typ A, men ibland B. Uttag och pluggar håller samma dimensioner som i USA.


Enstaka områden, som Baguio, använder 1V.

Passar i amerikanska vägguttag. Perfekt att använda med laddaren till mobilen et. Vilken elkontakt och spänning är det i det land jag ska åka till? Voltkonvertering, kontaktkoverterare m. De amerikanska eluttagen och kontakterna ser annorlunda ut än de vi är vana vid här hemma i Sverige. Istället för två runda pinnar har kontakterna.


Låter dig använda svenska, jordade stickkontakter när du besöker Nintendos hemland Japan eller gräver guld i USA. Välkommen till oss på Jula! SKROSS Country adapter USA Country adapter USA från SKROSS är den perfekta reseadaptern för USA -resenärer som vill kunna använda alla sina elektriska prylar. Strömadapter för vägguttag , så kallad duckhead ( USA ) Strömadapter för vägguttag , så kallad duckhead (EU) USB-strömadapter för vägguttag.


Lampa i ett hushåll ansluten till ett enfasigt vägguttag. I andra länder, till exempel USA är nätspänningen 1V, Hz. Mer än varumärken i snygg design i lager.


Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i. Från Europa till USA Designad i Schweiz Använd dina elektriska prylar i USA 99:-Lägg i kundvagn.

Någon som vet om denna adapter från Clas Ohlson passar i USA ? Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg