torsdag 24 september 2015

Funkis attefallshus

Attefallshus i flera olika variationer, med och utan sovloft. Beställ ditt drömhus idag. Detta är ViboStugans funkishus i litet format. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus.


Hus nr är extra långt och inte så.

Polhus är det självklara valet när du ska bygga ett modernt attefallshus i funkisstil. Vi erbjuder färdiga byggsatser till låg kostnad och fri frakt! Den som vill kan själv stoppa in en mellanvägg i sovrummet och dela till. Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris.


Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden. Vi levererar kundanpassade attefallshus , fritidshus och friggebodar. Huset ger en bra möjlighet att ha sov.

Fjällstuga, attefallshus , fritidshus eller en sommarstuga? Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Här kan ni läsa mer om ritningar till attefallshus med eller utan loft, samt ladda ned vår attefallshus ritning kostnadsfritt. Köp en friggebod på kvm på nätet hos ViboStugan!


Bygg upp till kvm utan bygglov. Byggmax och Buildor säljer attefallshus funkis till ett bra pris. Man kan köpa en byggsats och montera ett attefallhus. Det finns många olika varianter att välja.


Alltid bra priser på Stomme attefallshus hos Bygghemma. Bilden visar Fornax kvm. Detta hus är en funkis modell med anor från 30-talets byggnader. Denna Attefallsmodell har sluttande. Letar du efter små hus under kvm har du kommit rätt.


Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar. Funkis mAttefallstuga i vinkel. Om produkten: Mått 9xmeter, vägghöjd meter.

Vi bygger attefallshus , friggebodar och fritidshus i norrländsk virke. Maximera antalet kvadratmetrar. Kanske för en trevlig gäststuga, eller kombinerat fritidshus och förråd.


Attefallhus med loft monteras i sektioner enkelt och snabbt! Kontakta oss redan idag, för din beställning! Våra attefallshus fungerar perfekt som bland annat, tonårsboende, gäststuga, förråd eller till uthyrning. Välkommen till BASTUSTUGAN i Boden AB. För er som redan nu går i tankarna att bygga en attefallshus eller attefallsstuga med loft, passa på nu när de nya.


Välj bland våra husmodeller. God service och överkomliga priser. Vi säljaer även till campingar och stugbyar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg