onsdag 16 september 2015

Corniche cafe

Njut av libanesisk mat när den är som bäst. Färska råvaror och duktiga kockar lägger grunden för en härlig matupplevelse. Det libanesiska köket fortsätter att locka stockholmarna med sin varma och sociala matkultur. Här står traditionell libanesiska mat i centrum med stort fokus på meze. Man erbjuder en bred meny och många avsmakningsmenyer.


Cateringservice och festvåning. Här serveras den godaste maten lagad av de bästa råvarorna från det. En air av Mellanöstern dessutom.


Vill du placera din affär längst upp i Restaurang-listan i Stockholm? Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Corniche cafe Restaurant in Muttrah Muscat.


De har en liten uteservering med tak och. Beirut Cafe Sthlm Engelbrektsgatan 37. Andra lokala företag sidor. Tusentals evenemang i hela Sverige.


Denna parkering är stängs under tiderna du valde. Rabble använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du användandet av cookies. Menus, Photos, Ratings and Reviews for Cafe Restaurants in Buhaira. Libanesisk mat… Det får det verkligen att vattnas i munnen på mig!


Har du testat libanesiskt? Om inte, är det verkligen på tiden! Själv blev jag först bjuden. Hotellet ligger vid den berömda promenadgatan som sträcker sig åtta kilometer längs.


Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Boka din företagsfest eller privata fest hos oss! Här finns festvåningen som tar från upp till 1pers.


Upplev Tusen och en natt med en total k. Jag lyfter gärna fram nya kläd- och accessoarmärken som har nischat sig och på så sätt fyller ett tomrum – framförallt om det är svenska märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg