torsdag 10 september 2015

Plannja modern

Den passar såväl för funkishus som för mer klassicistiska hus- och takstilar. Ett lyft inom skandinavisk takdesign. Profilet passer både til funkishuse og til huse og tage i mere klassisk stil. Hej JAg har sett på plannjas hemsida att de har ett nytt tak som heter Modern och är likt ett falsat tak.


Plåttakets profilerade linjer. Klicka på miniatyren ovan, eller använd piltangenterna (höger och vänster) för att växla bild. Passar såväl för funkishus som för mer klassicistiska hus- och takstilar. Gå in på vår hemsida och titta på våra.


Vi erbjuder plåttak i klassiskt utförande men även mer moderna lösningar. Få ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning med modern teknik. Hitta och köp plannja modern hos Kelkoo. Ett plåttak tillverkat av varmförzinkad målad stålplåt som passar för funkishus samt klassiska hus- och takstilar.


Ett bra material som brukar använda och kunderna tycker är vackert. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Plannja Trend 4ger ditt hus ett extra lyft.


Precis som en bil, består ett tak av väldigt många olika. Jämför priser på plannja modern och handla plannja modern på nätet från bra webbutiker online. Husk at lange plater ikke må løftes i endene,.


Decra är en modern taklösning med ett klassiskt och. Montera beslaget på väggen ned mot takplåten. Ge ditt hus en ansiktslyftning.


Royals formspråk uttrycker en enkupig takpanne tradition, fast i modern tappning. Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer, med all. Klik på miniaturen ovenfor eller anvend piletasterne (højre og venstre) for at skifte billede.


Standarddörr: karmyttermått x 2cm. Moderne skandinavisk design velegnet til både funkishuse og klassiske huse. Det gäller inte minst de minimala rännorna i plåten,. Stort sortiment med olika takmaterial för olika typer av tak.


Det polyesterbaserade beläggningssystemet har en mycket hård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg