torsdag 17 september 2015

Självhäftande gummi

Självhäftande svart allroundlist för tätning, skydd och dämpning i hemmet, bilen, båten m. Användningsområderna är nästintill obegränsade. Slutna celler ger mycket god spänstighet,. Samtliga plattor kan erhållas som självhäftande , med hud på en sida. I vårt sortiment av tätningslister hittar du självhäftande och lister i silikon på rulle i olika färger och tjocklekar.


Idag produceras de flesta fenderlister i antingen PVC eller EPDM gummi.

Vi har specialiserat oss på gummilister och gummiprofiler, men vårt sortiment innehåller mycket mer än så. Vill ha förslag på var jag kan hitta riktigt bra mjuka tassar att tejpa under mina diverse burkar så de inte blir repiga vid stackning. P-lister av TPE för montering med. Cellband i gummi för tätning från Kuntze. Används som bottningslist - för vibrationsisolering och ljuddämpning.


Resitrix MB är ett kraftfullt tätskikt gjort av glasfiber-armerat komposit- gummi med en EPDM kärna. Fuktspärr listad hos Svanen, självhäftande EPDM-gummimembran för tak, fönster, grunder, fasader mm. Resistit E SK självhäftande EPDM gummiremsor är mycket.


Tillverkad av EPDM- gummi.

Gummilister kan användas som ex. Välkommen till oss på Jula! Vi har ett stort utbud av olika typer av lister och dimensioner i lager. Stort sortiment, snabb leverans och säker kortbetalning.


Universallist som tätar, skyddar och dämpar. På gummikilens undersida sitter en självhäftande tejp. Vi säljer traditionella golvskydd som möbeltassar med spik, rörnit eller självhäftande. ANVÄNDNINGSOMRÅDE: Som tätningslist.


Vi har även små färglada tennisbollar till försäljning för att. MATERIAL: Neoprene, självhäftande , luft- och vattentät. God åldringsbeständighet och ozonresistens. Ljuddämpningsmaterial med självhäftande mm svart våffelmönstrad ren bitumen med.


Rörböjar i kort modell, slitsade. Deltaco CM5är ett gäng smidiga kabelhållare som gör det enkelt att hålla ordning på kablaget. Använd den självhäftande baksidan för att klistra fast. Väderbeständig och med bra reflexförmåga. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering.


Två storlekar 8xmm eller 10xmm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg