torsdag 10 september 2015

Gångjärn till glasdörr

Stort utbud av glasdörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Se vårt utbud direkt online! Theofils beslag säljer gångjärn för glasdörrar eller speglskåp i stål och mässing, för hel- och halvtäckande samt innanförliggande luckor. Gångjärn till bastudörr i glas.


Lämplig att använda vid specialmontage där man exempelvis vill montera en glasdörr mot en befintlig karm.

Våra gångjärn är enkla att justera, kan UV-limmas med ljus-härdande lim och är imponerande på grund av deras långa livslängd. Låset kan installeras i kombination som en ny glasdörr eller genom att. Det breda spektrumet av färger kompletteras med matchande harminiserande gångjärn. Lagerhämtning av gångjärn i Stockholm och Malmö. Jämför priser och läs recensioner på Bastu.


Delbetala i upp till månader. Enter glasdörr med kodlås ger en kostnadseffektiv lösning istället för kortläsare eller liknande. Levereras med gångjärn och låshus i valfri färg.

Tillverkad i rostfritt stål, AISI 316. Passar rund stolpe med diameter 4mm. Theofils Beslag utbud av gångjärn som är en av Theofils basprodukter och vi har ett brett men samtidigt specialiserat utbud av gångjärn.


Glasgångjärn VINKLAD Krom. Nu tänkte jag till lite på vad det eg. I vårt sortiment av gångjärn hittar du både gångjärn till inner- och ytterdörr såväl som specialgångjärn till exempelvis grindar från tillverkare som Assa. Logga in för att få pris och beställa.


Innerdörrar för alla hem finner du här. Vårt utbud innefattar allt från spegeldörrar till skjutdörrar. Kontakta oss på JELD-WEN så hjälper vi dig hitta rätt. Slagluckor - gångjärn och beslag för luckor.


Speglar och spegelupphängning. Bilden visar gångjärn för montering vänster uppe och höger nere. Under juni fortsätter inflytten i våra nybyggda lokaler. Beslagsmix AB är specialinriktade mot nordisk snickeriindustri.


Hög servicenivå, snabba leveranser och bra priser.

Vi har även stärkt upp vårt. Letar du efter gångjärn , sängskåpsbeslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg