måndag 20 april 2015

Vaxduk på metervara

Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Stort utbud av överdrag och dynor. Från förkläden till muggar.


Minsta lilla spill så är det. Välj bland över 4olika vaxdukar. Vaxduk i metervara och färdigklippt online. Filtrera enkelt fram din favorit. Lagervaror skickas inom timmar.


I vårt sortiment finner du både klassiska och moderna vaxdukar. Varmt välkommen till vår webshop! Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Du kan även använda vaxduk i bottnen på en. Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer.


Hos JYSK hittar du alltid ett brett sortiment av vaxdukar till bra priser. I mitt barndomshem hade vi ALLTID vaxduk på köksbordet. Vaxdukar har alltid spelat en viktig roll i mitt liv. Letar du efter vaxdukar på metervara hittar du dem här. En vaxduk är perfekt om du vill ha ett mer lättskött och tåligt alternativ till en klassisk.


Här finner du vårt sortiment på vaxduk på metervara. Perfekt till barnens mat, bak och lek, sy egna haklappar, förklä. Vi har allt för ditt Handarbete! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Shoppa online till bra pris! Jämför priser och läs recensioner på Hemtextil.


Alla erbjudanden och nyheter direkt till dig! Spilltåliga dukar av mjukaste bomull men står pall för både kras och kalas. Som en klassisk vaxduk , fast i tyg. Köp belagda dukar online på hemtex.


Vaxduken säljs på metervara , du klipper själv till den längd du vill ha. Angivet pris gäller för en löpmeter duk. Den vanligaste bredden på vår metervara är 1cm.


Du behöver också: Måttban sax, strykjärn, sytrå symaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg