tisdag 14 april 2015

Distanskloss armering

Om du beställer armering i mindre antal än en bunt tillkommer en kostnad på 3kr 3kr,. Distansklossar används för att hålla upp armeringsnät vid gjutning med betong. Dessa underlättar arbetet avsevärt.


Hur tätt brukar man lägga distanserna för armeringen ? Jag tänker mig distanser som lyfter 30mm?

Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror. Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror. På K-rauta hittar du ett stort utbud av armering för ett hållbart betongprojekt. Vi erbjuder både armeringsjärn och armeringsnät till ett bra pris.


För armering som skall placeras på mjuka underlag,. Utformad för bästa möjliga betongomslutning runt armeringen. Tillverkad av material som tål kyla, värme och alkalier utan att förändras.

Armeringen bör ligga så nära ytan som möjligt, just pga sprickbildningen. Många lägger näten direkt på. Bulo distansklossar från Halfen AB. Distanshållare, även kallade armeringsklossar, används vid betonggjutning.


De fixerar armeringen , så att rostskydd och rätt. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Här hittar du mer information om vår sida och vad tanken är med den. Armeringsnät kan placeras på distansklossar för att säkerställa rätt höjdplacering beroende på vilken funktion nätet ska.


Armering i betongplattan har därför det huvudsakliga syftet att ge betongen en god draghållfasthet. Kantbalken är den del av en platta på mark som får ta upp. Din lokala leverantör av handelsstål i Gävle. Vi bedriver handel med stål, plåt, rostfritt, aluminium och armering m. Lager med omgående leverans!


Med raka galvade trådar 0mm. Armering är gjord av kolstål och ligger ingjuten i betongen för att förstärka och bära för de laster som. De kan landa upp och ned och fortfarande ge stöd åt armeringen.


Större än nätmaskan och anpassad för nät med en maskstorlek upp till 1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg