onsdag 8 april 2015

Åkes persienner uppsala

Stort utbud av fina gardiner. Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för markiser persienner i Uppsala. Persienner är den mest flexibla solskyddsprodukt som finns.


Markis i Uppsala Vi är återförsäljare av solskydd och erbjuder ett brett sortiment av markiser. Besök oss i vår butik och inspireras i vårt show room där vi. Våra persienner måttbeställs i exakta mått för just ditt fönster.


En mängd färger finns att välja bland. På NIBO Solskydd kan vi erbjuda produkter med flera funktioner. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. SEMESTERSTÄNGT Till den augusti.


Web Template created with Artisteer. Söker du efter persienner i Uppsala till ett bra pris? Med vårt stora sortiment av solskydd hjälper vi dig att hitta rätt Du får en kunnig och trygg partner som.


Vi är inriktade på tillverkning, försäljning, montering och reparationer av solskydd mot orter som Uppsala , Knivsta, Sigtuna, Märsta, Norrort. Idag erbjuder vi hela Moogio-utbudet av av både invändigt och utvändigt solskydd - alltifrån markiser till persienner. Vi tillverkar persienner efter era behov. Kom in och beställ din persienn redan idag. Eller varför inte maila in en förfrågan.


Uppsol AB i Uppsala säljer och monterar solskydd i form av markiser, persienner och gardiner. Alla typer av solskydd till hem och företag - inne och ute. Aluminiumpersienn med mm lamellbredd! Hard Heads gråa persienn är tillverkad av lackerat aluminium och har försetts med automatiskt trådlås samt justerstång. De viktigaste solskyddsprodukterna för bostaden är persienner och markiser.


I många bostäder är det ett måste att ha en persienn eller markis på sommaren då. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg