måndag 13 april 2015

Gnistskydd bauhaus

Shoppa bekvämt direkt från soffan. Praktiskt gnistskydd till kakelugnsluckor. När trähandtaget knips ihop minskas bredden. Gnistskyddet har inbyggd fjäder som gör att bredden är justerbar.


Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Hitta senaste kataloger från Bauhaus i Uppsala samt de bästa erbjudandena från andra byggbutiker. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Lys upp vintermörkret med denna inbjudande och lättmonterade eldkorg. Korgen är tillverkad av lackerat stål och har en bottenplatta som agerar gnistskydd undertill.


En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Plåt eller klinker som gnistskydd på golv? Lika praktiska som stilfulla!


Välkommen in till Sekelskifte och våra eldverktyg och gnistskydd i klassisk stil! På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Behöver lite ompyssling men fungerar felfritt. Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som helst mot den öppna betongbrasan och de stora glaspartierna i bakgrunden.


Tätningslister till kamindörr och till. Istället för att sälja billiga badtunnor så har vi badtunnor av hög kvalité till ett bra pris. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag. Kvalitet direkt från tillverkaren!


Beställ din lekstuga online och få lekstugan hemlevererad. För dig som vill köpa din lekstuga som du vill ha den. Jag avser täcka detta med klinkers. Vad är det för krav på underlaget ur brandskyddsaspekten? Upptäck det svenska originalet som kommer att ge nytt liv i din trädgård.


Bekväm badmiljö, lågt underhåll och fri frakt i hela Sverige. Just nu har vi kampanjpriser på kaminer, braskaminer och Premodul skorsten. I standardsortimentet finns bland annat kulor, rattar, stjärnvred. Upptäck massor av aktuella erbjudanden och rabatter på Biltema! Ta även del av butiksinformation och öppettider.


Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg