torsdag 2 april 2015

Möbelolja med pigment

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Strunta i att köpa nya möbler. Gammal teknik, färg, pigment , olja och vax.


Nu bryter vi linoljefärg för fullt igen! Som vanligt bryter vi på manuellt vis med traditionella pigment , direkt medans ni väntar. Gå gärna in och titta och läs. E-handel med leverans hem till dig eller till ett ombud.


Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på 14. Pigmenten samt den högkvalitativa. Börja med grovt slippapper och avsluta med ett finare med ca 1korn. Tvätta träet med Trallrent om det är smutsigt, grått, poröst eller mörknat,.


Då minskar du risken att kulört pigment smetar av sig på kläder eller dynor. Måla, rolla, pensla, dutta. På massor av roliga sätt – inne och ute! Måla med dina favoritfärger.


Särskilt om du väljer att tapetsera med. Ekologisk golvolja och möbelolja för normalt eller starkt utsatta träytor inomhus. Harmlös, giftfri, ekologisk olja som förädlas med modern teknik till skonsam. Chatta med Kundservice Starta Chatten.


På det här sättet lär vi oss om dina intressen och kan försäkra oss om att vi förser dig med sådan information. Möbelolja helt utan lösningsmedel för en mycket tålig yta. Kan användas på ytor med hård belastning. För roslagsmahogny och trätjära börja med att blanda pigment och rödsprit till en pasta. Underkonstant omrörning tillförs sedan övriga ingredienser.


Alltid till vettiga priser och med enkla tips och råd om hur det blir enkelt att måla. Varumärket Landora är en del av Hagmans Nordic AB. Alla frakter sker med PostNord. Ordern skickas vanligtvis inom 2-dagar. Transportörens leveranstid tillkommer.


Oljaninnehåller ett vitt pigment som gör att trämöbeln behåller sin ljusa nyans och inte mörknar på samma. Sådana matta fläckar kan behandlas med olja. Används även som slutbehandling av ytor infärgade med Osmo Oljebets eller Osmo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg