onsdag 12 september 2018

Nylonplugg gips

Se vårt sortiment direkt online! Hitta lägsta priset på Gips. Universalplugg Essve 6X35mm 60. Nylonpluggen har ingen krage, vilket gör den lämplig för.


För att välja rätt plugg ska du också veta vilket material väggen består av.

Gips - och andra skivmaterial låter ihåliga när man knackar på väggen. Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak av gips. Här visar vi dig några av de vanligaste krokarna,.


Montera fästdetaljen med skruv enligt samma anvisning. När det kommer till infästning med skruv så är. I tegel vidgar den sig, i hålväggar eller bakom plattorna i väggar av gips eller träskivor så låser den fast skruven när den skruvas in.


Vi vill att människor ska vilja fixa.

Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. För montage i betong, tegel och lättbetong krävs nylonplugg , se sid 35.


Köp plugg och expander hos Swedol - Hög kvalitet till proffs och nöjda kunder med stort lager. Montering i skivmaterial – gips , spån och träfiber. PLUGG MED SKRUV ADJUFIX8X120MM 50ST. Adjufix nylonplugg och skruv.


Mot lättbetong, håltegel, leca. TRUMPET Huvudet är anpassat för att inte riva sönder ytan på materialet, t ex papper på gips. Plugg och expander NYLONPLUGG. Gipsskruv fosfaterad 5x25. Användningsområde Infästning i betong, tegel, håltegel, lättbetong och skivor av gips.


Avsedd för montering av lager gips inomhus mot stålreglar 46-mm samt träreglar. Används vid infästning i gipsskivor och är avsedd för montage i gips. Ser ut som en stor skruv som man kan skruva in sin egen skruv i. Lättbetongplugg GB Specialplugg.

För infästning av elektriska produkter, isolering, stålprofiler, etc. Kan användas i betong, tegel, gips och lättbetong. Smart patenterad gipsinfästning. Som enkelt, snabbt ger ett säkert montage för t. Sparringskenor, konsoler, väggskåp, TV fästen, lampor mm.


Glasfiberförstärkt nylonplugg med försänkt huvu för montering av lätta laster i gipsskivor på vägg och tak. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Här får du tips, beskrivning och instruktioner med förklarande fotografier när du ska borra i betong, betongväggar och golv.


Storlek: x 20mm 100st, x 25mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg