tisdag 11 september 2018

Golvsockel för kabel

Runelandhs har allt för kontor, verkstad och industri. Alltid nya varor till låga priser. Handla smidigt direkt i webshopen! Golvsockel som döljer och skyddar alla typer av elsladdar och kablar genom en kanal.


Golvsockeln med storleken 12xmm är lämplig för enkla ledningsdragningar.

Vi lägger in ekparkett och sambon vill ha golvlist i ek. Men jag skulle vilja ha plats för framtida kablar bakom listen. Hon vägrar en ful kabelkanal. Jag såg för ett tag sedan en länk till en leverantör av golvsocklar med spår för kablar.


Det var ett fack där man la i kabeln uppifrån och sedan. Annonserna nedan ger dig möjlighet att köpa just den kabelkanal som bäst passar dina önskemål för att dölja kablar billigt och snyggt. Lösa kablar samlar damm och det innebär också en risk att. Den har inget hålutrymme på baksidan för att dölja kablar ,.

Kärna av MDF med tålig mönsterfolie. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Vilken typ av kabel är lämpligast för detta och vad är egentligen tillåtet, får man gömma kablar hur som helst. Kabellisterna går både att måla, för att matcha väggen, och betsa för att passa med trägolvet.


Kablarna döljs och ditt hem blir mer inbjudande,. Kontakta oss via mejl eller telefon för beställning. Priser från kr (exkl. moms). Stort utbud delar för hyllställ.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Våra golvsockel för vinyl passar bra till ett nylagt vinylgolv. Välj bland många sorter och beställ en design som passar både golvet och rummet. En snygg list är inte bara ett sätt att täcka för. Ovan möjligheter att köpa en modern och snygg sockellist till golv och golvsockel tex.


Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse,. Vårt breda sortiment med golvlister innefattar bland annat som golvsocklar. Golvsocklar golvlister Golvsocklar golvlister tillverkas av kvistfri fingerskarvad furu.

Golvsockelns tekniska uppgift är dels att dölja spalten mellan. En golvsockel (även golvlist) är den byggnadsdelen som utgör väggens avslutning mot golvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg