måndag 17 september 2018

Krokar och beslag

All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer. Hitta massvis av Krokar på ShopAlike. Stort utbud från Hundratals butiker! Dekorativa beslag , handtag och knoppar.

Välj mellan olika krokar , knoppar, lådhandtag, och inte minst marknadens bredaste sortiment av handtag för innerdörrar. Kläd- och hattkrok av förnicklad mässing med totalt tre krokar. Bygger 1mm från väggen.


Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Här hittar ni krokar i massa olika. När du tänker beslag - Tänk.


Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan.

Vi har massor av härliga prylar till den som älskar trädgård. Vi lovar dig ett intressant sortiment, trygg betalning och vänlig kundservice. Knoppar, beslag , krokar och skyltar.


Det är dom små detajerna som gör det. Här finner du fina beslag till kök och möbler samt krokar och skyltar. Vi har hundratals olika krokar för alla tillfällen och. Kontakta vår närmaste butik!


Sidan är under konstruktion. På sikt kommer information om våra kampanjer, nya och intressanta varor och. Möbelbeslag, bordsben och golvlister. Dörrhandtag, knoppar och krokar.


Hos Habo hittar du funktionella beslag för hem och fritid. Små detaljer som gör stor. Spara en massa pengar här! Allt för en smart förvaring hemma.

Krokar och hängare som t ex hattkrokar, enkel- och dubbelkrokar i olika material avsedda för offentlig och. Finn knoppar i alla färger och former - Vi har alltid över 3olika sorter i lager - Stora. I sortimentet ingår klassiska krokar med träskruv och borrfria krokar som limmas fast. Ett stort utbud av krokar i klassisk och tidlös tappning. Välj bland enkelkrokar, dubbelkrokar, länkar och hängare.


Beslagsboden har ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag och handtag. Under årens lopp, med kvalitet och service som ledor har Beslagsboden. I våran butik hittar du kökshandtag i många olika varianter och utföranden. Hos Beslagsbutiken hittar du ett unikt utbud av krokar , klädkrokar och koklister.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg