onsdag 19 september 2018

Ädelträ försäljning

Ur vårt standarsortimentet kan du alltid beställa både planhyvlat och råsågat virke av ädelträ som Teak, Mahogny, Valnöt och Ceder. Det finns ingen vedertagen definition, men allmänt räknas lövträd som alm, bok, ek, ebenholts. Hos oss ska ingen behöva genera sig för att köpa 1m mahognylist. Merparten av artiklarna finns fortfarande kvar till försäljning ,. Erlandson Trade handlar och säljer även ädelträ och ädelträproduker, såsom. Kärnsund Wood Link importerar massivträ från hela världen och har ett mycket stort kontaktnät av leverantörer för de flesta träslag.


Vårt lager på Ädelträ är mycket välsorterat. Vi lagerför Al, Ask, Bok, Björk, Ek, Lönn, Mahogny och Teak. Försäljningen av våra andelar i snickerifabriken utgjorde en liten personbil. Vi finns i Göteborg men fraktar trävaror till hela Sverige. Beställ byggvaror online i vår webshop!


Välkommen till Fredricsons Trä! Vi är en ledande, vidareförädlande och lagerhållande distributör av trä, skivmaterial och byggmaterial till den. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Over the years we have worked with veneer. Isaks Ädelträ AB är ett mindre aktiebolag med anställda.


Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av träprodukter och därmed förenlig verksamhet. Sökningen på Ädelträ gav följande träffar – här hittar du kontaktuppgifter, produkter och tjänster, varumärken, bokslutsinformation och mycket mer. Din leverantör av högkvalitativt trä, skivmaterial och insatsprodukter. Mer ingående information om företagens produkter inom massiva, ädelträ , tr.


Fastighetsmäklarna i Karlskrona AB. Ingen av skapelserna har ännu lett till någon massproduktion för försäljning. Vårt centrala läge på Liljeholmen möjliggör snabba leveranser och smidiga hämtningar för kunder i och omkring Stockholms innerstad.


Vi har ett brett sortiment. Interwood är importör och grossist av träbaserade produkter till byggvaruhandeln, snickerier, båtvarv, offentliga miljöer och industrin. Listen är kronan på verket på ditt byggprojekt. Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Här finner du leverantörer som säljer ytterpanelbräder, ädelträ.


Mer information om företagens produkter inom ädelträ , ytterpanelbräder finns på respe. Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies här eller stäng fliken nu. Interwood har ett nära samarbete med flera bygghandlare runt om i landet och avtal med XL-Bygg, Derome Byggvaror, Optimera. Där kan du hitta och köpa vårt.


Flera trädarter är idag utrotningshotade och finns därför på CITES-konventionens lista över hotade arter. Inom EU gäller stränga bestämmelser för alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg