torsdag 16 juni 2016

Melaminbelagd spånskiva

Med melaminbelagda skivor har du alltid den. Användningsområden - Skåpstommar, stödsidor, inredningar mm. Förrutom nedanstående lagersortiment kan vi snabbt skaffa fram ytterliggare hundratals dekorer. Om KSL Trading KSL Trading i Vaggeryd har sedan starten levererat skivmaterial av hög kvalitet för kök, inredning och snickeri. Måttanpassade skivor är vårt.


När man melaminbelägger en spånskiva använder man sig av ett impregnerat laminatpapper.

Melaminbelagda, vita hyllplan i olika storlekar. Dekoranpassad ABS-kantlist mm. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Ska du förborra för skruvar eller pluggar i kanten av en spånskiva , så är det stor risk för att skivan spricker.


MATERIALSPECIFIKATION STOMMAR 1. Skåpsidor levereras med mm vit melaminbelagd spånskiva. Botten och tak med mm vit melaminbelagd spånskiva. Lådutdrag och förkromade säckhållare med kullagrade fullutdragskenor.


Vit melaminbelagd 1 alt mm spånskiva.

Vit, Svart, Grå, Björk, Bok, Ek, Körsbär,. Fuktrörelserna kan vara lite olika mellan en spånskiva och ett melaminskikt varför det bästa är att båda skiv­sidorna är belagda. Larmställsfack med skärmar av högtryckslaminerad eller melaminbelagd spånskiva , alternativt kompaktlaminat. Rörhyllor och vertikala profiler i aluminium. Hylla avsedd för klädkammare.


Vit kantlist på fyra sidor. Trähylla belagd med vitmelamin. Vår melaminhylla är belagd med vit, täckande. Hyllplan av melaminbelagd 18mm spånskiva. Alla innerväggar i vårt hus från -är gjorda med spånskiva och spacklade skarvar med pappremsa och det finns inga sprickor någonstans.


Wiwood spånskiva , melaminbelagd från Wiwood AB. Våra stommar av spånskiva belagd med melamin är ett mycket bra alternativ om du vill ha ett prisvärt kök med rejäl konstruktion. Borde den stå emot fukten eller måste man behandla dom med nått på insidan?


Ytbehandling Färg Djup Längd Material Enh. Direktlaminatet är det mycket starka och tåliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg