tisdag 28 juni 2016

Hestra golvplatta

Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Jämför priser och läs recensioner på Golv. Hestra är HestraPlattans första golvplatta. Redan i slutet av 80-talet togs det alltjämt lika populära mönstret fram.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Golvplatta HESTRA Racing Red. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Hestraplattan är ett idealiskt, stabilt, golv för hemmet, arbetsplatsen och offentliga miljöer. Tillverkad i återvinningsbar.


Lättlagd golvplatta i plast! En del kallar den för Hestraplattan, andra för Golvtrall eller. HESTRAPLATTAN GOLVPLATTA HESTRA GRÖN 11ST.


Snygga till balkongen, få en mer lättskött tvättstuga eller ett stiligt bil- och kemikaliemotständigt garagegolv! Starka plattor som finns i flera färger som du. Användningsområdena är många tex balkongen.


När man har bestämt sig för vilken golvplatta man tycker ser bäst ut, med tanke på design och färg, är det dags att lägga dina. En golvplatta av plast kan vara uppbyggd på olika sätt. PVC med ett genomskinligt ytskikt av mjukgjord PVC,. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Världens första multifunktionella golvplatta med IMO-godkännande Läs mer. GOLV FÖR OFFENTLIG MILJÖ TOP TILE CONCEPT LÄS MER OM TOP TILE. Underhållsfria golvplattor av plast. Vi har fräscha och spännande plastplattor från Bergo.


An innovative family company specializing in evolving, producing and marketing of high quality. Du har som vanligt fri frakt. Universa är en universalplatta som kan användas.


Vår golvplatta WoodLook är mycket uppskattad hos våra balkongkunder. Med en trall kan du få ett starkt underlag när du vill bjuda in till grillfest, koppla av i solstolen eller bara njuta av resultatet av ditt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg