onsdag 22 juni 2016

Hyvlad panel

Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Köp din nya panel på K-rauta.


Vi erbjuder ett stort utbud av olika paneler från populära Moelven – allt från klassisk pärlspont till tålig ytterpanel. Med en interiörpanel i massivt trä från Moelven kan du skapa värme och trivsel i dina rum. Panel i massivt trä är tidlöst och kan användas både i tak och på.


Stigsjö Trä AB tillverkar Nordic Timber Panel , panelen med det riktiga handbilade utseendet. Re: Hyvlad eller sågad panel ? Om du ska ha sågad eller hyvlad panel hänger starkt ihop med vilken typ av färg du tänker måla med. Liggande panel är lätt att applicera på ett vertikalt regelverk och det. Mörk färgmarkering anger finsågad yta och ljus färgmarkering anger hyvlad yta.


Benämning: Dimension (mmxmm) Klicka för att förstora bilden: Fasspont furu: 13x70: Pärlspont furu: 13x70: Pärlspont furu: 13x95: Furupanel hyvlad : 13x145. De massiva träpanelerna som ingår i serien Trend har en hyvlad , slät yta och finns i flera olika profiler. Panelerna är obehandlade, vitvaxade eller täckmålade. Den som undersöker sitt hus grundligt hittar kanske oskadda hyvlade ytor - på panel , foder eller dekorbräder.


Det är en fråga om tycke och smak helt enkelt. Jag tycker personligen att att en finsågad panel är grymt snygg. Inte så dyr heller faktiskt. Panel 3slätspont – hyvlad eller finsågad.


Slätspont, hyvlad eller finsågad. SLÄTSPONT TGV 15X118MM HYVLAD. En träpanel är uppbyggd i olika lager av panel ,. Brädorna har en råsågad sida och en hyvlad sida.


Ta ut vinkeln på taket och för över detta till brädorna. Dessa paneler kan fås med ramsågad eller hyvlad yta, kärnsidan vänds utåt. Därför behöver panelerna ej spåras på baksidan. Vår cederpanel ( Röd Ceder ) fins i olika profiler och dimensioner.


De är KD ( torkade ), kvist fria och har hyvlade samt fin sågade ytor. Panel ­brädor med finsågad eller rillad yta kan målas med de flesta färgsystem. Panel på förvandring är en mer avancerad.


Spånpanel, är spån kluvna för han sågade eller senare hyvlade och var mest vanligt som takmaterial,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg