tisdag 14 juni 2016

Fat i marmor

Här hittar du alla möjliga typer av fat , vi har bland annat fat i rostfritt stål, marmor , poslin och trä! När du ska servera middagsmaten vid bordet eller. Marmor är en bricka med ett rustikt intryck som blir en fin detalj var du än väljer placera och använda det till.


Välj mellan grå, vit eller grön marmor. Detta marmorfat från Martinsen blir en snygg inredningsdetaj i alla rum.

Skänk lite extra lyx till ditt hem med Fat MARMOR. Marmor är ett naturmaterial och färg- och mönsterskiftningar förekommer från en produkt till en annan. Vi har brickor och fat med stora variationer på stil och form.


Fri frakt till butik Störst på soffor Bli. Ellos Home Marmorfat Fyrkant. Då marmor är ett naturmaterial är det normalt att avvikelser i färg och. Stilrent fat i marmor från Holmen.


Perfekt att ha fina blockljus på eller servera tilltugg med.

Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Just nu Sommarkampanj med upp till rabatt. Om produkten - Fat av marmor , som är ett vackert naturmaterial och skapar en genuin känsla i inredningen. Kvadratisk marmorbricka för servering av t. Fatet är fint att ha på köksbänken, till tvålen i. Sittpuff Sammet (Rosa) 869.


Vackert och gediget rektangulärt fat med kant, tillverkad i marmor. Användningsområdena är många, i köket med oljor mm, ljusbricka, eller gör ett. Använd det som ostbricka, ljusfat eller med kryddor och oljor på i köket.


Stort och vackert marmorfat i vitt. Svart, blankt marmorhandfat med en höjd på cm. Elegant runt handfat som passar in i alla slags badrum oavsett inredningsstil.


Skål eller fat i marmor , storlek ø cm. Köp Klockargårdens Tvålfat Marmor Våg till bra pris hos Tvålshoppen. Minsta antal för beställning: st.


En stor rektangulär marmor bricka som är perfekt för servering av t. Cookies på denna webbplats används.

Hos Hill Ceramic hittar du snygg handfat av marmor och sten. Flera färger och former att välja mellan. Handfat för inrett badrum, kök eller hall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg