tisdag 7 juni 2016

Jula tätningslist

Självhäftande tätningslist som är P-formad och fungerar bäst för tätning av 2-mm mellanrum. Välkommen till oss på Jula ! Vi har tätningslister för fönster och dörrar och andra ställen där en eventuell springa kan behöva en tätningslist. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Tätningslist för sågspår O-profil.

Tål extrema väderförhållanden. TÄTNINGSLIST E 9X4MM 6M VIT Art. Jula är ett familjeföretag där entreprenörsandan fortfarande är grunden i företaget. Viljan att tjäna en krona. Stort sortiment av profiler, färger och dimensioner i silikon och EPDM.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt tätningslist fönster Byggmaterial och göra ett billigt. Häftpistol med mm lång nos lämplig för att häfta tätningslist.

Den långa nosen gör det enkelt att häfta i hörn och trånga utrymmen. Minskar drag och buller, passar såväl. Finns i vitt och brunt och flera tjocklekar. I dörrkarmen på en ytterdörr är det viktigt att ha en bra tätningslist.


Det för att minska värmeförluster, ljudisolera och stänga ute fukt. En tätningslist som inte sluter tätt är ganska värdelös. Därför kan det vara en bra idé att kontrollera dina tätningslister med jämna mellanrum och byta ut. Konserveringsburk glas 5L kr.


Relingslist skyddar mot repor och ger din båt nytt liv ! Hitta din nya fenderlist hoss Profillageret. Din order innehåller orderrader. Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Här får du hjälp med att välja rätt tätningslist till olika ställen.


Cookiepolicy Toggle navigation. Med våra gummilister, dammlister och tätlister. Duschar i olika modeller och utföranden på Skånska Byggvaror.

Beställ kabiner och duschhörnor fraktfritt och med dagars ångerrätt. De fungerar mycket bättre än lågpris-listerna som säljs hos Clas-, Jula och Biltema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg