tisdag 19 januari 2016

Begagnade dyktuber

Vi köper och säljer begagnad dykutrustning. All utrustning vi säljer genomgår en auktoriserad service innan försäljning och vi lämnar garanti på produkterna. Har du funderat på att köpa eller sälja begagnad dykutrustning? På Dykhuset förmedlar, köper och säljer vi begagnad dykutrustning av marknadens flesta fabrikat.


Vad som är viktigt är att om du köper en begagnad lufttub ska du inspektera, provtrycka och rengöra tuberna på insidan. När man värderar begagnade flaskor brukar man därför dra av 2kr för varje år det gått sedan flaskorna provtrycktes. Dyktuber 2XLiter 3Bar - Detta är tuber som används för att fylla på tex paintball och PCP tankar. I vårt sortiment ingår flaskor från Mares, Poseidon och BTS-EU m. Alla flaskor vi levererar fylles med andningsluft utan extra kostand.


Jämför priser och läs recensioner på Paintball. Vi är en stor, modern och välsorterad skeppshandel i genuint gammaldags atmosfär! Begagnade motorbåtar Göteborg.


Allt för båtägaren och den marint intresserade! Båttillbehör, fiskeprylar. Generalagenter för Nardi Compressori Vi säljer och installerar kompressorer. Utför service på de allra flesta kompressorfabrikaten samt.


Dykhuset erbjuder begagnad utrustning med garanti till förmånliga priser. Kolla in begagnat sidan för de senaste produkterna. Köp din dykutrustning online på Sportextreme!


Standard provtryckning av enkel flaska. När flaskan lämnas in ska handtag, nät och ev dekaler vara borttagna. Tänk på att under perioden maj-sep har provtryckna.


Det finns olika typer av dykrobotar och miniubåtar. Båten är utrustad med allt från helikopter, snabbgående sänkbar motorbåt, uppvärmd bubbelpool, motorcyklar, dyktuber och kajaker. Tankarna är begagnade men provtryckda och är godkända i 5år från provtrykningsdatumet. Laddningen av vapen med luftbehållare sker med hjälp av en speciell handdriven pump eller från dyktuber eller liknande. Trycket varierar mellan ca: – 300bar.


Trasigt segel, nytt segel? Segel och riggmakaren på Kalmar Marina hjälper er att lösa det mesta när det gäller master, segel, kite, segel tak, markiser och kapell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg