onsdag 27 januari 2016

Montera spiraltrappa

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Trä i bottenplattan i centrumröret. Titta på de gängade hålen i centrumröret där stegen ska monteras för att se vänster- eller högersvängd gångriktning. Spiraltrappan består av lätthanterade delar som skruvas ihop.


De enda verktyg som behövs är borrmaskin, mutterdragare. Till det kommer att en spiraltrappa egentligen kan bli hur hög som helst. I många fall är dessutom spiraltrappor enkla att montera ,. Förutom montage på vanligt sätt, kan även Weland spiraltrappor monteras i sin helhet på marken och lyftas.


Med hjälp av monteringsanvisningarna till trappan Smart från Fontanot kan du själv montera din Smart, snabbt och utan bekymmer. Fabriksmonterade löp innebär att vi monterar ihop trappan i två till tre delar som sedan lyfts på plats på bygget. Att byta trappa hemma kan göra mycket för hemmets utseende. Dessa spiraltrappor kan Du med hjälp av vår instruktionsfilm enkelt montera själv.


Så här sätter du ihop och monterar en ny trappa Trappor. Nästan alla trappor levereras ibyggsats, oavsett om du väljer. Med vår trappleverans följer en.


Här finns montageanvisningar för en snabb och säker montering av Eurostair spiraltrappa. Trappan kan monteras höger eller vänstervriden. Som standard produceras de varmförzinkade för att klara av vårt tuffa nordiska klimat.


Den passar till både runda, raka samt fyrkantiga taköppningar. För våra design-, spiraltrappor samt andra mer komplicerade trappor rekommenderar vi er att. Börja att montera första och sista spjälan i räcket. SPIRALTRAPPA MODELL EUROSTAIR.


Mellan varje steg placeras ett distansrör. Häfla Bruk tillverkar spiraltrappor för utrymning, industri, bostäder, kontor och offentliga miljöer. Jag undrar hur lång tid det har tagit för er att sätta upp er trappa, och hur den ser ut. Vi har en spiraltrappa som vi skall montera , men vet ej hur. Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus?


Monteras utan specialverktyg. I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken. Square Wood spiraltrappa inkl.


Våra trappor är gjorda av gjutjärn och är en exakt avgjutning av ursprungliga franska spiraltrappor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg