fredag 15 januari 2016

Spontad panel

Du kan köpa obehandlad panel och välja att måla den i vilken färg du vill, men du kan också hitta grundmålad och mellanstruken panel hos oss. Spontad ytterpanel ger en slät yta. Observera att springan mellan bräderna kommer att variera med årstid och luftfuktighet. Ska fasaden målas rekommenderar vi en.


Stående panel som liknar en lockpanel, men med lock och botten. Under vissa perioder har stående spontad panel använts som underlag för lockläktspanel.

I dag ger denna paneltyp arkitekten stor frihet att skapa rustika. Köp din nya panel på K-rauta. Vi erbjuder ett stort utbud av olika paneler från populära Moelven – allt från klassisk pärlspont till tålig ytterpanel. Grundmåla först med träskyddsmedel, till exempel penetrerande grundolja eller. Spara tid och pengar med Kelkoo.


Gran Med en granpanel kan du få många olika stilar på ditt hus. Här följer ett exempel på en spontad slät panel som sätts på spikläkt. En obehandlad panel målar man med fördel långsidornas kanter på innan uppsättning. Vanliga lister Sockel- och foderlister Taklister Hörn- och täcklister 8.

Fjädern passas in i noten på nästa bräda, och så vidare. Jämför priser och läs recensioner på Virke. Virkesåtgång sågat, hyvlat och spontat virke. En ytterpanelbräda är uppbyggd i olika lager och består av luftspalt, vindpapp och panel. När det kommer till att välja panel finns det.


Det är en slät panel med en minimal glipa mellan brädorna. Inte en het ovanlig panel och borde ju i vart fall kunna beställa hos din lokala leverantör. För ytterpanel finns för liggande panel också spontad panel , uppdelad på slätpanel, fasspontpanel, fasad enkelfas och falsad spårpanel. Ytterpanelen har en finsågad yta för bästa fäste för färgen.


Panelen är färdigmålad och ändspontad. Förutsättningar för en lång livslängd. Enkelfas är en profilerad spontad ytterpanel och bör. En träpanel är uppbyggd i olika lager av panel , luftspalt och vindpapp. Luftspalten gör att panelen kan torka inifrån.


Obehandla grund- och mellanstruken panel. Vår klädsel tas ur svensk gran som är ändamålsenligt sorterad för hyvling av träpaneler utomhus. Lagerstatus Lagervara Info.


X 1Norrlandsgran, Golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg