torsdag 28 januari 2016

Moelven panel

Här kan du klicka på det som du letar efter. Om t ex träslag inte spelar någon roll så kan du hoppa över att välja något. Du kan när som helst rensa ditt. Panel i massivt trä är tidlöst och kan användas både i tak och på.


Attityd Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt intryck.

Med paneler i serien Trend skapar du ditt goda rum oavsett om du vill ha en klassisk eller modern stil. Har du tänkt dig en annan yta på din panel ? Trend Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt. Jämför priser och läs recensioner på Virke.


Trend Fas är ändspontad och kan användas som. Och att träet får en avrinnande yta, säger Klas och stryker med handen över panelen. Paneler i massiv gran eller furu med hyvlad slät yta för tak och vägg inomhus.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Att sätta upp panel kan faktiskt gå fortare än att måla om ett rum eftersom det inte är avgörande hur det ser ut bakom panelen. Serie med interiörpaneler i massiv gran med finsågad yta för tak och vägg inomhus. Moelven nappade direkt på idén. Bolaget utgör tillsammans med sju.


Alla dimensioner och längder är ändspontade. Vilken panel du väljer påverkar helheten och hur du upplever. Eurowand panelvägg tillverkas i färdigbehandlade och tillkapade delar i våra fabriker i Kumla och Dala-Järna. Lantligt och mysigt babyrum, som blir en oas av värme och lekfullhet skapar trygghet och glädje.


Det naturliga valet för tak och vägg. Panelen Trend Klassisk satt stående och upp i taket. När du ska välja din panel så finns det några grundläggande saker att tänka på.


Hur ditt rum blir avgörs av träslag. Vad kommer passa det rum du vill skapa? Panel furu trend slät finess Täckmålad ncs s-. Trend Slät, med rak kant och ett smalt spår på ca 2mm ger ett modernt,.


Vitmålad skiva i MDF för tak och vägg inomhus. Kan monteras som liggande eller.

Med en fasad i värmebehandlad thermowood har du en prisvärd och nästintill underhållsfri panel som är anpassad för det nordiska klimatet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg