onsdag 25 november 2015

Polyesterspackel

Stålplast tvåkomponentiga spackelprodukter. Ett flexibelt universalspackel för fyllning och utjämning av såväl små som stora ytor. Mjukt och tixotropiskt med hög elasticitet.


Köp Härdare, spackel hos Würth. Vi har artiklar under Härdare, spackel.

Jag går i 9:an och har ett skolprojekt att bygga en bilmodell, modellen får vara hur stor som helst men min är ca 30x10x1 dessa mått stämmer inte men. Underlaget måste vara fast, rent, torrt, fritt från fett och renslipat Dosering: Spacklet blandas med max. Ger en perfekt, slät och jämn yta utan porer.


Utmärkt vidhäftning på grundspackel eller direkt på ytan. Mycket lätt att applicera och bearbeta. Bil- och garageprylar - välkommen till Jula! Fint tvåkomponent polyesterspackel för reparation av lackskador, ojämnheter och utfyllnad av porer.


Epoxispacklel suger inte fukt på samma sätt som polyesterspackel.

Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Två-komponents aluminiumfylld polyesterspackel som används som fyllnadsspackel för reparation av metall- och glasfiberytor.


Polyesterspackel PLASTIC PADDING PP 100. Snabbhärdande lättviktsspackel. PP1ger en tät ytfinish och är därför mycket lämplig för lackeringsarbeten. Extra härdare till plastic padding polyesterspackel. Fungerar till alla Plastic Padding spackel utom Gelcoat Filler och Marine Epoxy.


Mindre lagningar på glasfiberytor. Tänk på att epoxispackel kan användas både över och under vattenlinjen, medan polyesterspackel endast bör användas över. Här diskuteras hur du på bästa sätt håller båten i toppskick!


Epoxyspackel är också både hårdare och mer flexibla än polyesterspackel. Under vattenlinjen kan endast epoxyspackel användas. Det förekommer polyesterspackel med viss inblandning av glasfiber för detta ändamål.


Välkommen till Pyrmo-Produkter AB.

Nyheter från Pyrmo-Produkter AB!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg