fredag 27 november 2015

Fjärrkontroll markis

Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Para ihop fjärrkontroll med motor. För att din fjärrkontroll och din markis ska kunna tala med varandra, måste de paras ihop. Terrassmarkiser med motor fälls enkelt ut och in med en elmotor som manövreras med medföljande fjärrkontroll.


Inrullad är både markis och armar helt.

Lägg till en fjärrkontroll för att kontrollera dina markiser tillsammans i en grupp med andra Somfy. Med motorstyrd automatisk markis kan du slappna av och ta tillvara på sommaren utan bekymmer. Allt inom Semikassett - terrassmarkis och mycket mer hos HORNBACH.


I de flesta fallen är radiostyrd motor med fjärrkontroll till din markis den bästa lösningen. Nedan finner ni argument för att välja radipstyrd. Låt en fjärrkontroll sköta manövreringen av din markis.


Motorstyrd markis med en kassettbredd på 500cm och utfall 300cm. Denna terrassmarkis finns i flera färger.

Trådlös fjärrkontroll och motor ingår. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal.


Stort utbud av markiser i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Fjärrkontroll för Sony-TV. Låt din markis sköta sig automatiskt med motor det låter dig slappna av ännu mera på sommaren. Markiser tillverkade i Sverige finner ni här. Hos oss kan ni får er markis precis som ni vill ha den.


Vi erbjuder gratis vävprover på alla markiser! Perfekt om du vill använda din markis vid lättere regn. Våra markiser finns i flera färger. Skall du beställa markis med radiostyrd motor och fjärrkontroll.


Om du beställer en markis får du en vit fjärrkontroll som fungerar till en markis. Komplettera med sol- och vindgivare,. Upptäck Somfys lösningar för solskyd smarta hem, garageportar, hemlarm och inomhusklimat.

Vill du kunna styra din markis med fjärrkontroll ? Då behöver du en radiomotor. Det räcker att du har ström fram till själva markisen och motorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg