tisdag 10 november 2015

Impregnerad regel

Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall, byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering?


Reglar impregnerade enligt NTR AB är godkända för användning ovan mark. Enligt NTR-bestämmelserna finns 45x145. Leverantör: Moelven Wood AB.

Jämför priser och läs recensioner på Virke. Köp trall, furu och sågat virke i hög kvalitet online på Fredells. Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror.


Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Beskrivning Dimensionshyvlad impregnerad regel.


Hyvlad på alla fyra sidorna för att erhålla exakt tvärsnittsmått.

Impregnerad NTR AB och monteras ovan mark. Hållfastheten är indelat i olika klasser: C1 C1 C2 Coch Cdär Cär det högst klassade virket, dessa klasser går gemensamt under benämningen. Köp reglar och andra byggvaror i vår brädgård. Vi har reglar i furu och gran i hög kvalitet. Köp online med snabb leverans på Fredells.


Ytterpanel Sätt prägel på din fasad genom att välja kulör, profil och. Reglar används normalt för att bygga upp stommen i till exempel en altan men har sin givna plats även i staket och räcken. Hos oss hittar du impregnerade trävaror som reglar och trallvirke för altaner, balkonger och uterum. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Derome Timber producerar tryckimpregnerat virke såsom trallvirke, ytterpaneler och hyvlade reglar samt stolpar.


I sortimentet finns både grön- och bruntryckt virke. Ska lägga nytt golv på balkongen och funderar på att skippa reglar och i stället använda de gamla brädorna 22xsom underlag till det nya golvet. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Trädäcket byggs till exempel av trallvirke 28x1av impregnerad furu.


Gör ett upplag på husväggen genom att montera en horisontell regel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg