torsdag 26 november 2015

Limma trä utomhus

Här hittar du tips om lim och hur du limmar på rätt sätt och lathund för att limma på. Limmar du exempelvis utomhus när. Trälim ute ja Trä mot trä utomhus. Vinterlim ja Trä ner till minus grader.


Klassiskt lufthärdande konstruktionslim som limmar de flesta material inom och utomhus. Fäster utmärkt mot trä , galvaniserat stål, aluminium, plåt. Epoxylim hamnar i den absoluta tungviktsklassen när det kommer till fästförmåga. Det kan användas på i stort sett alla hårda material, till exempel metall.


PU-lim fungerar utmärkt i utomhusmiljö. Mycket bra lastbärande förmåga (5Kg direkt). I alla situationer med behov av. Besök oss i någon av våra butiker.


Konstruktioner som står under tak utomhus bör ha den högre fuktkvoten. Detta betonglim är perfekt att använda till att limma fast toppstenen på din mur eller när du bygger en mur med t. Mursten Visby eller Mursten Modern. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Kanter som bearbetas på arbetsplatsen ska behandlas med en penetrerande grundolja och en täckande färg avsedd för trä utomhus. Otroligt starkt till limning av trä med högt fuktinnehåll, samt trä mot metall, plast m. Tål konstant vattenbelastning.


Sämst är Bostik som bland annat misstyckas kapitalt med att limma. Det är tydligt att man inte bör använda den här typen av. Tänk på att trä kan missfärga silikonfogar. Polyuretanlim har till exempel mycket hög vattenbeständighet och är bra utomhus. Somliga älskar att limma.


Trä kan därmed behandlas som ett strukturmaterial som går att dela upp och sätta ihop på en mängd nya sätt som maximerar. ALLSIDIGT: Med bra trälim kan du limma trä mot trä eller trä mot metall,. SAMMANFOGNING Vid sammanfogningar av olika slag – såväl utomhus som inomhus.


Att limma med elastiska SMP-. Ger en fyllande och elastisk limfog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg