onsdag 11 november 2015

Bygga egen vindslucka

Då ska jag lära mig bygga en vindslucka. Har sågat bort lite av ena fasen på Z-panelen och byggt en. Hur gör jag en vindslucka i gavel?


Känns som det finns risk för att fukt rinner in om man bygger fel. Ventilgallret ovanför vindsluckan är stängt men finns där för säkerhets skull ifall fukt från t ex läckage skulle behöva ventileras bort.

Jag undrar bara om någon har några adresser till återförsäljare av vindsluckor med stege? En sån som man fäller ner från taket inne i. Inlägg om vindslucka skrivna av Drömhuset i Vallvik. Har byggt hus tillsammans med min man Anders.


Detta är en artikel i låg upplösning. Klicka på knappen Ladda ned artikel för att få den i hög upplösning. Att köpa ett färdigt hus är ingen konst.


Men att bygga ett nytt hus kräver en helt annan insats.

XL- BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige. Bygg hus med SmålandsVillan. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största. Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter.


Köp vindsluckor på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Det är enklare än du tror! Så enkelt bygger du en egen.


Men vill du inte köpa ett kylsystem kan du testa att göra ett eget. Bygga vindkraftverket själv: Har man inga, eller bara begränsade kunskaper om hur vindkraftverk ska byggas, rekommenderas Hugh Piggott´s bok How to build a wind. VW har köpt in stora mängder battericeller till framtida elbilar. Men kanske blir det också en egen fabrik, för solid state-batterier. Välj en modell som kan justeras och bli större.


Här är en steg-för-steg-guide till hur du bygger din egen chinsställning utomhus. Vi går igenom steg för steg hur man bygger sin egen dator. I videon ser du hur man monterar alla komponenter och resultatet blir en färdig speldator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg