fredag 7 augusti 2015

Maströr aluminium

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Kraftigt rör för uppsättning av TV-antenner, paraboler m. Ena ändan har mindre diameter för att man skall kunna montera flera rör i varandra. Teleskopisk fackverksmast i aluminium.


Antennlasten kan uppgå till 2kg inklusive rotor och maströr. Elgalvaniserat och skarvbart maströr för paraboler och TV-antenner. Skrymmandetillägg vid postorder.


Hej Någon som vet var man kan beställa ett maströr i aluminium , 5-6m långt, diameter 50mm och godstjocklek eller mm. MM X 5M hos Skruvat - 2kr. Aluminium - Färg: Aluminium. Rördetaljer med orginalkvalitet.


Fästplattans mått: 150x1mm. Handla MASTRÖR L=3M 50MM 2MM VZ till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Vanligaste typerna av korrosion och video som visar olika aluminium föremål som utsatts för korrosion Läs mer. Välkommen till SimTel Elektronik, Parabol, IPTV och Multimedia Center.


Jag har använt billig mattsvart sprayfärg från Biltema på mitt maströr (aluminium typ skarvbar TV-mast) vilket nu har suttit uppe i 3-år i den aggressiva. Komplettera med maströr : här. Förr 245:-Nu 125:- Hämtpris Frakt tillkommer. Jag tänkte passapå att kasta upp ett maströr nu när jag byter vindskivor med en skylift å allt. Kjell säljer ett 5meter 38mm 5mm tjockt rör.


Macab Topphuv för maströr mm Väggfäste i aluminium cm. Markfäste gjord av aluminium Fästes på marken eller tak med st. Master på båtar och fartyg kan vara tillverkade av trä, stål, eller aluminium. Master i trä tillverkas till traditionella segelbåtar av trä, samt till repliker. Takplattform i aluminium ,. Rhino’s Rörtub är ett lättmonterat system för transport av rör, lister, profiler, maströr , fiskespö med mera!


Rotor och maströr ska vara kullagrat i mastinstallationen. Kollade in ett antal lager och fastnade för en så kallad Y-lagerenhet. Enkelt vinklat rörfäste för TD-paraboler.


Macab har ersatt tidigare blystosar med en miljövänlig takstos i aluminium. Takstoshatt för maströr mm medföljer. Maströr i flera dimensioner och längder tillverkade av varmförzinkat stål.


De skarvbara rören är försedda med låsning som hindrar dem att vridas runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg