måndag 10 augusti 2015

Bocka aluminiumplåt

Brett sortiment av metallslöjd. Se vårt utbud direkt online! Men eftersom min arbetsuppgift inte är smide.


Jag är i behov av att bocka aluminiumplåt (mm) och har lite funderingar om det underlättar att värma den med en varmluftpistol (max 5grader). Vanlig diamantplåt går ju utmärkt att bocka , däremot får man ju inte skarp kant men det är ju naturligt pga av tjockleken.

Rostfritt 1-5mm tjocklek beroende på längd. Bromma stål kan även hjälpa till att bocka till färdiga ramper,. Om man ska bocka tex en 5mm plåt grader, hur räknar man då ut ämneslängden det tex ska va 100mm på vardera sida om bocken? Vi tillverkar allt från hörnskyd kantlister, omfattningar, lådor och boxar i vår. Bockning aluminiumprofil - En aluminiumprofil kan ges önskad form genom bockning.


En av metodens stora fördelar är möjligheten att skapa en färdig komponent ur. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Vi tillhandahåller stänger, profiler och plåt i standarddimensioner och kan också bocka , kapa, klippa och såga till materialet efter önskemål. Vi vill att människor ska vilja fixa. I Europa började aluminium att användas som. Aluminium är en relativt ung metall.


Blir ju lite svårt annars att bocka fyra sidor till en låda, som exempel annars! Men det optimala är nog ändå,. Tibnor erbjuder aluminium av hög kvalitet och ett stort utbud av aluminiumplåt , aluminiumprofiler, aluminiumrör och aluminiumstång.


Effektiv bockning av plåt. Att bocka metalldelar är en effektivt och mycket utbredd arbetsmetod som skapar alla möjliga former och vinklar av ett arbetsstycke. Hejsan, som titel lyder så är jag på jakt efter något företag som kan skära ut aluminium och sedan bocka plåten till ett projekt jag håller på med. Denna vägledning hjälper dig att fatta rätt beslut när det gäller materiallegering till ditt projekt.


Skall tillverka ramper till en släpvagn så jag behöver durkplåt som jag tänker bocka till upp-och-nedvänd U-profil för att öka styrkan. En grundregel är att hålla högt varvtal och att använda skärverktyg anpassade. Vid tillverkning av aluminiumplåt och band minskas tjockleken på götet genom varm- och kallvalsning. Bocka först båda arbetsstyckenas fogkanter i rät vinkel.


Vik så ner den ena kanten och vinkla den åt motsatt håll.

Haka fast arbetsstyckenas kanter i. Hos oss på Gnosjöregionen hittar du företag som kan utföra de olika momenten inom bockning. I Gnosjöregionen hittar du de företag som behärskar plåtbockning. Välkommen in till vår webbplats.


Behöver inte kunna bocka tjockt eller speciellt snyggt, mer typ spikplåtar (2-3mm),.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg