tisdag 25 augusti 2015

Indragen balkong

Vi är proffs på balkonger ! Balcona är den främsta rikstäckande balkongentreprenören i Sverige med hundratals nöjda kunder. Låt oss bygga din balkong. Under balkong finns en uteplats som vi planererar att göra om.


Indragna balkonger med fronter av korrugerad kulört plåt.

Flerbostadshus med fasad som täcks av transparenta balkonger , Liljeholmen Norra bantorget. Hur bjälklag för altaner och balkonger kan konstrueras visas här. I bruttoarea räknas indragen mellanvåning (entresolvåning) eller liknande med bjälklagets framkant som. Du får också utan bygglov anordna skärmtak över uteplatser, altaner, balkonger eller entréer om skärmtaken tillsammans inte är större än kvadratmeter.


Det blir torrt under balkongen eller terrassen om du lägger ett dolt tak under terrassbrädorna. Se här hur enkelt du lägger både tak och brädor nästan på en. Vardagsrum med tre stora fönsterpartier och utgång till indragen balkong i sydvästläge med utsikt mot.


Vi behöver hjälp med plattsättning av en indragen balkong.

Arbetet inkluderar rivning av befintlig klinker, nytt tätskikt samt nytt. Baneret är ett spännande och lite annorlunda bostadsområde med flera större lägenheter. Några av lägenheterna har en indragen balkong i två plan, vilket ger. Nästan alla lägenheter har balkong och på översta planet på våning finns en så kallad indragen balkong mot parken.


Alla lägenheter har en indragen balkong som du kan välja att glasa in och en takhöjd om m. Indragen och skyddas under plattan, samt målad speciellt i ändträ. Balkong för flervåningshus. Trätrall: Stort avstånd mellan trall och plåt ger bra luftning. Vissa större lägenheter har dessutom en balkong även åt denna sida. Från kök eller vardagsrum når man också en delvis indragen balkong i bra väderstreck.


Välkommen till en välplanera ljus och välvårdad hörnlägenhet med ett fint läge i huset. Härlig och indragen balkong i skönt solläge. Särskilt bra är de på en inglasad balkong , eller en balkong som är ” indragen ” i huset. Julrosor har oftast inga problem med minusgrader,. Bäst energibesparande effekt får man om det är en så kallad indragen balkong som glasas in.


Vetter balkongen dessutom åt söder blir effekten ännu. Vi har mer än års erfarenhet av balkongbyggnation, fasadrenovering samt fönster och dörrar.

Högre upp i huset hittar vi terrasser på upp till kvm – och noteras kan också att samtliga indragna balkonger har en trivselskapande väggbeklädning av trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg