fredag 21 augusti 2015

Lockläkt 22x45

Kombinationen med olika bräder på underlagsbrädorna ger. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela. Användningsområde Läkt används oftast vid yttertakläggning med takpannor där dess funktion är bärläkt och ströläkt.


Kan även användas som lockläkt vid. Beskrivning Ytterpanelbräda med en finsågad sida och tre hyvlade sidor.

Används främst för täckning mellan ytterpanelbrädor eller för att skapa ett mönster i. En ytterpanel skall alltid vara minst grundmålad. Ska fasaden målas rekommenderar vi. Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling av ditt virke skriver du en notering på orderraden i kassan. Det billigaste och snabbaste sättet att hitta alla byggvaror du behöver!


Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av lockläkt. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Centrumborr i högkvalitetsstål Med borrspets för enklare centrering och minimalt slitage på underlaget.

Precisionsslipade stödskär för dimensionsstabil borrning. Lockläkt Finsågad yta, Klyvs på lågkant i hyve 2. Tveka inte att höra av dig! XLOCKLÄKT GRAN G4-från Artikelnummer:. Byggvaror till konkurrenskraftiga priser.


Vi ska också bygga ett räcke enligt bilden ovan, men väljer att använda oss av 45xribbor med 45mm emellan för. Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas priser som ej är uppdaterade. Fasad läkt har en finsågad yta, detta för att färg.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Standardpaneler Fjällpanel 17x120. Mer Information Till butik. Skarvarna täcks med lockläkt.


Tjocklek (mm) Leveranstid. KonstruktionLuftning bakom panelen säkerställs genom att de stående panelbrädorna reglas ut med minst läkt 22xmm eller. Utvändiga allmogefoder, se bild sid.

Väggstomme och skivmaterial förberett för olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg