måndag 27 juli 2015

Ulltyger metervara

Stort utbud av fina tyger. Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. Naturlig ull för naturlig hud. Här hittar du Klädtyger, Hemtextil, Gardiner, praktiska Tillbehör och Färdigsydda produkter!


Här online visar vi ett urval av fina ulltyger , allt från ullcrepe och ullflanell till merinoull. Lyxiga smokingtyger och kavajtyger. Vadmal, passar till både mode och heminredning.


Minsta mängd att beställa är 5m (dm), priset som visas under varje bild är per DECIMETER. Alla våra tyger säljs som metervara , och priset visas per meter. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga – vi vill inte att det ska vara dyrt att vara kreativ. Köp tyger - vackra och trendiga metervaror för alla smaker online hos rosahuset. Fler ulltyger visas på sidan med ulltyger.


Tyger och sybehör i ett stort sortiment. Barnmönstrade trikåtyger med bla Pokemon, My little pony, Smurfarna och många fler mönster. Söker du efter tyger som velour, ribb, ulltyger eller mudd?


Köp direkt på Slöjd-detaljer. Flanelltyg i ull med stretch - 1cm. Våra ulltyger är i 1 filtad merinoull. Vårt ulltyg på metervara är producerad i 1 filtad merinoull.


Hos oss hittar Du alltid de senaste modetygerna till bästa pris. Köp tyger online från vårt breda sortiment direkt på nätet hos Textilgallerian. Välkommen till vår webshop!


Mjuk och hög kvalitet merinoull är ett idealiskt material för kläder och accessoarer. Förälskad i den vackra utskrifter i vår webbutik! Vi har tyger i metervara från bl.


Himla, Klippan Yllefabrik och Mairo. Tillklippta stuvar av vadmal, kläde, kokt ull och andra vävda tyger för broderi 1 ull av hög kvalitet. Tygverket är Sveriges största och bästa butik för tyger och sömnad på nätet. Köp möbeltyger för alla smaker direkt på nätet hos Textilgallerian. Hos På Skrå hittar du kvalitetstyger av olika slag.


Välj bland olika ulltyg med snabb leverans, fri frakt över 2kr och superpriser. Vi arbetar med äkta ulltyger och vackra gobelängtyger med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg