torsdag 2 juli 2015

Telåda i trä

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Köp online hos Boutique Eden med blixtsnabba leveranser till kanon bra priser. Denna trälåda förvarar dina tepåsar på ett snyggt och uppsorterat sätt. Snygg telåda med glaslock.


Liten télåda i trä med handtag. Dina favoritsmaker kan även köpas som löste i fina teburkar av trä. Se hela sortimentet från NUTE här! Låda i vitt trä med text, för förvaring av te. Raketsnabba leveranser, fria returer och.


Te låda i trä med fack på insidan och förslutning. Tillverka och importera kaffe- och te-tillbehör för promotion och. Gedigen gjord för hand i trä. Utsnidad text på framsidan.


Telåda i shabby chic utförande. Höjd inklusive lock ca cm. Vintage Coconut Flower telåda ! Denna telåda av trä med en tilltalande design är perfekt för att lagra tepåsar och liknande saker. Förutom att den stora ge en.


Håll koll på dina tepåsar i denna Home telåda i trä. Perfekt som gåva eller som prydnad i ditt hem. Vår populära telådor i trä som vi skrivit om tidigare i bloggen (när de kunde ses i Leilas Jul på TV) finns nu åter i lager! Klicka här för att komma till. Vi levererar samma dag i Stockholm om du beställer innan kl.


Denna produkt har utgått Lipton Tea Set Aroma. Den har ett genomskinligt lock vilket gör det enkelt att se. Trälåda Värmeljus Different Design. Nu är telådan äntligen färdig, lagom till helgens kalas!


Insidan är indelad i tre fack. Lagervaror skickas inom timmar. Rita och måla DIY home decor Presenter till Mors dag Presenter till Fars dag Korg och förvaring Måla på trä.


Fin låda i bambu för tepåsar. Märkningen används till hårda produkter, i första hand metall, men även på trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg