fredag 24 juli 2015

Plannja trend

Lättmonterat utan tydliga skruvar. Hitta lägsta priset på Takplåt. Genom att den ena plåtsidan klickas fast och den andra sidan fästs med en skruv som döljs av nästa plåt blir det. Nu kan du välja den senaste trenden inom tak. Alla som drömmer om ett förstklassigt.


Vid förfrågan om ett komplett tak med plåtdetaljer, skruv, hängrännor etc så hänvisar vi till den här länken istället. Plannja Trend är ett lättmonterat tak som ger ditt hus ett extra lyft. Kompletta takTrendHuskroppens femte fas. Den nya falsen är högre och ny till formen och förhöjer takets linjespel.


Här kan du ladda ner information om Plannjas produkter, monteringsanvisningar, tekniska beskrivningar och programvaror. Ja tack, Plannja kan skicka mig information om produktnyheter och erbjudanden. Jämför priser och läs recensioner på Tak. Separata bärande konstruktionsramar levereras i paketet för montering uppe på taket.


Du får ett tak i princip utan synliga skruvar. Montering av Plannja Modern. Plannja Tag- og facadeprofiler, tagrender samt øvrigt tilbehør til dit hus. Se vores brede produktudvalg her! Kontrol-ler at den ligger i 90° vinkel mot takfoten.


Ingår inte i Plannjas leverans. Plannja erbjuder plåttak, takpannor, ändlock, vinkelrännor samt olika beslag i en variation av storlekar. Produkterna har en skandinavisk stil med ett syfte att.


Trend 4är en klicktakplåt som monteras utan synliga skruvar med en takprofil i nordisk design och beläggning av Hard Coat. Material: Takplåt Minsta taklutning. Ventilerat nockstöd för infästning av nockplåt. Vi håller på att projektera hus och kommer att lägga plåttak (ca 1kvm). Ser det bra ut, hållbarhet, täthet?


Plannja tillverkar och säljer tak och vägg i stål- och aluminiumplåt samt takavvattning och beslag. Nordisk enkelhet och hög detaljfinish. Den här klassiska profilen har inga synliga skruvar – den ena plåtsidan klickas fast och den.


Läs mer om Plannja Pannplåt på plannja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg