måndag 27 juli 2015

Optimera mac

Ta automatiskt bort iTunes-filmer och TV-program som du tittat på. Widgets tar inte processorkraft när de inte används. Däremot tar de upp en del minne och har du en långsam Mac med få mängder internminnen kan det. På Mac -datorn: Öppna programmet Bilder och klicka på Bilder i menyfältet. Apples nya operativsystem för Mac har fått flera funktioner som ska hjälpa dig frigöra välbehövt utrymme på hårddisken.


Det här är en steg-för-steg-instruktion till hur man optimerar ljudet i en Mac. Om du istället är intresserad av att optimera en Windows-PC så klickar du här. Om du är intresserad av att optimera en Mac så klickar du här. Här är ett program som hjälper dig skydda och optimera din Mac.


Antivirusprogram och olika städ- och optimeringsapplikationer har alltid varit ifrågasatta på OS. FULL-DISKfighter Mac är vårt nyaste verktyg som håller din Mac fri från skräp. Med tre kraftfulla verktyg i ett kan du enkelt hitta. Med Norton 3kan du optimera datorns permanenta skivor för att förbättra prestanda och pålitlighet. Hur man optimerar för webben.


Välj alla filer som du vill optimera eller dra dem till det aktiva fältet för att påbörja. En av Sveriges ledande teknikbloggar! Vox bjuder här på fem snabba tips hur man får till ett bättre Wi-Fi-nät där hemma.


Några av tipsen man ger är att man inte bör ha routern på golvet eller. I den andra delen av Kenneth Yoshman Jonssons nätverksguide avhandlas hur man bäst optimerar. MAC -adress som är en unik adress varje. Jag har fått en stor räkel till PP-fil på MB som behöver bli mindre för att distribueras via nätet, men bilderna är inget märkvärdigt. Rensa och trimma en långsam dator med ett knapptryck.


Ta bort skräpfiler, rensa registret och förkorta uppstartstiden. Välkommen till en serie Mac -specifika optimeringsartiklar. Dessa tips är avsedda att hjälpa dig att bättre reparera, optimera och behålla din Mac. Den här månadens uppdatering innehåller bara korrigeringar.


Tack för att du använder OneNote! Vi har lyssnat på din feedback och optimerat programmet med. Ett exempel är Netspot, som först kom till Mac men numera även finns för Windows.


Följ dessa anvisningar för att optimera datorn med Norton. Optimera ditt lokala nätverk för att höja hastigheten. Norton Internet Security for Mac och Norton AntiVirus for Mac. Men tyvärr så är nätet fullt med en massa tips om hur man bör optimera sitt system för en SSD och många av dessa är.


Komprimera bilder om du vill minska filstorleken i Office för Mac.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg