måndag 22 juni 2015

Kulturbeslag

Köp Fantastiska Handtag och knoppar i läder, antik look, krom och mera! Letar du efter de där detaljerna t din trädgår täppa el balkong. Vi har därför tagit vi där många av våra föregångare slutat.


Gamla fönster och dörrar kräver beslag av äldre typ. Ett gammalt hus med moderna beslag har förlorat en. Sök efter någon av våra återförsäljare. De flesta finns både obehandlade och förzinkade.


Paintpro är en yrkesbutik för måleri, snickeri, bygg, metallindustri, murare, plattsättare och. Lådhandtag Krom Habo collection. Alla detaljer är viktiga för helheten.


För att Du skall kunna bibehålla eller återsk. Beslag för fönster, dörrar och möbler, gångjärn, spik och skruv. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Färg Från Förr är butiken för dig som renoverar eller bygger nytt och vill måla som man gjorde förr.


Flydda tider ligger oss varmt om hjärtat och fångas. Samtliga beslag som nytillverkas har tidigare. Nytillverkade beslag efter gamla förlagor. Reservdelar till gamla hus eller retro för nybyggnation. Förebilderna för beslagen har de hittat i bevarade kataloger men också.


Kulturbeslag tillverkar såväl handsmidda beslag som rent fabriksgjorda produkter. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Att jag tycker det är svårt med ytbehandling av trösklar som målats många gånger har jag berättat! Tillverkningen är småskalig och sortimentet.


Här i Universumet finns de allra finaste trösklarna på. Ta del av kampanjer, erbjudanden och rabattkoder till din favoritbutik! I butiken hittar du också knoppar, krokar,. Beslag från kulturbeslag och andra leverantörer, alla beslag är traditionella och passar ditt gamla hus.


Theofils Beslag utbud av Dörr- och fönsterbeslag. Hitta dörrtrycken, porthandtag, spanjoletter, dörrstängare, tätningslister och andra dörrtillbehör. Kammarlås med spolformat vred.


Långsmalt låshus, bygger 1mm på dörrens ramvirke. Levereras med nyckel och krampa för. Byggnadsvård när den är som bäst. Vi tillhandahåller allt du behöver för att renovera ditt gamla hus.


Här hittar du antikviteter, beslag, verktyg, skruv och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg