torsdag 25 juni 2015

Benders fogsand

Vår fogsand finns i tre olika färger- allt för ett personligt uttyck. Fogsanden har som funktion att låsa markbeläggningen och motverka ogräs i fogarna, en. När man lägger marksten eller plattor är det lätt att glömma bort fogen och dess betydelse. Bender Fogsand är en torkad specialsand som lätt ”rinner” ner i fogarna. Fogen mellan stenarna är inte bara viktig i estetiskt hänseende.


Häll ut fogsanden och sopa ned den mellan din marksten.

Säkerställer din beläggning. Benders sortiment av markstenar och plattor i två skikt har en vackrare,. Fogsand från Stenbolaget håller ogräs och myror borta. Vi säljer tre olika typer av fogsand och i flera olika färger.


Läs mer och beställ på Stenbolaget. Benders fogsand finns i tre olika färger- allt för ett personligt uttyck. Benders Lithomex Easy är en ogräshämmande flexibel fog som används vid lättare trafik vid fogbredd upp till mm. Butik: Sandgatan Enköping: Måndag-Fredag: 09.


Välfylld fog förlänger livslängden.

En välfylld fog hindrar ogräs och ger en stabil beläggning som tål påfrestning. Vår säckade fogsand garanterar en snabb. Förvillande lik natursten är Benders Oxford Patina som finns i tre färger: grå,.


Häll ut rejält med fogsand över plattorna och sopa tills fogarna är fyllda. Fogarna mellan plattorna ska fyllas med fogsand som borstas och vattnas. Levereras inom 5-vardagar. Marksten Benders Ocala Antik Multisize mm Gråmix Helpall. Slutför din stenläggning med en praktisk fogsand.


Bäst utbud till bäst pris. Lägg gärna fogsand mellan er marksten. Utöver detta finns även en ogräshämmande fogsand samt en hård fogsand son härdar. BENDER BÄRLAGER, FOGSAND MED MERA. Underarbetet är a och o för slutresultatet och hållbarhe- ten.


Fiberduken förhindrar att. Dansand ogräshämmande fogsand är en specialsand som är så basisk att ogräs ogärna växer i den. OBS Använd ej till marktegel.


När du lägger marksten behöver du stenmjöl, bärlager och fogsand. Använd med fördel en fiberduk för att hålla ogräset borta från din marksten. Vi har ett brett utbud av Gräsarmering Benders med olika stilar och karaktär.

Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem. Passar vid fogning av alla våra markstenar och plattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg