torsdag 25 juni 2015

Ångkorg bambu

Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt ångkokare bambu Kökstillbehör och göra ett billigt. Frågan är, vad har man tyglappen till? Se också nästa fråga här:.


Produktinformation Stor ångkorg av bambu , 25cm. Använd en kastrull som passar till storleken på ångkorgen. Kitchen Craft som du använder till assiatisk matlagning - ett måste i varje kök! Pure Oriental ångkokare av bambu i två våningar. Idealisk för traditionell asiatisk ångkokning av alla typer av grönsaker, fisk, ris, couscous och dim sum.


KitchenTime säljer många olika ångkokare och ångkokningsinsatser från välkända varumärken till bra priser med fri frakt vid köp över 150kr. Det fungerar enkelt: häll ett lager vatten i en panna eller wok och koka det. Sätt din bambu korg på den,. Härliga ångkokta dumplings är en höjdare och smakar precis som i Asien.


Fyllningen gör du på kinakål, vår- eller purjolök, färs och lite kryddor. Nyckeln till en underbar matupplevelse är ett bra recept! SÅ HÄR GÖR DU: INNAN DU BÖRJAR: Att tillaga dumplings frysta rekommenderas inte. Tina dem istället i kylskåpet. Det går också att ånga knytena i en ångkorg av bambu.


Vik ihop det, vik sidorna och rulla ihop det. Gnid in en ångkorg i bambu , ett durkslag eller en ånginsats med lite olivolja och lägg i kålpaketen. Fyll en ångkorg av bambu med 6–dumplings åt gången, lägg på locket och ställ korgen över en gryta med ångande vatten.


Fick en ångkorg i bambu av min nyfunna hippievän Anne, och den här korgen har väckt många vårkänslor i köket. Så även några galna idéer… På bara en. Bäst blir resultatet om du använder en ångkorg i bambu vid tillagning men det går också bra att använda ett durkslag och ånga en bun i taget. Jag har länge varit innehavare av en ångkorg i bambu men inte riktigt vetat hur jag skulle använda den eller snarare varit för lat att engagera mig och leta recept.


MatMera samlar dina recept online! Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.


En enkel ångkorg i bambu som du sätter på en kastrull med kokande vatten är väl värd att investera i. Du kan använda den till att koka grönsaker, dumplings.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg