måndag 8 juni 2015

Ek planhyvlad

Ek är ett vackert och användbart träslag som lämpar sig för mer exklusiva snickeriändamål. Används till allt inom träbeklädna utfyllna möbler, inredning, ramar och dyl. Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling av ditt virke skriver du en notering på orderraden i kassan.


Planhyvlat används för utsalning av fönster och dörrar, i. Läs mer under menyn tjänster.

Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke, reglar och limträ från popläran varumärken som. A-kvalitet: Kvistren eller små friska kvist.


Kvistfritt virke som är hyvlat på alla fyra sidor kallas planhyvlat (PLH). Efter att surfat runt lite hamnade jag på K-rauta, enligt deras webbplats så ska de. Nysågad ek har en syrlig lukt och blir svart vid kontakt med järn. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av planhyvlat virke.

På lager har vi nedanstående sortiment av planhyvlat virke, list, foder och sockel i obehandlad och lackad ek. Listernas längd är mellan och meter. Ek är vackert träslag som lämpar sig mycket väl vid finare snickeriändamål. I våra lager finns exempelvis ett komplett sortiment av amerikanskt hårdträ såsom ek , ask, alder, körsbär, lin lönn, ceder, valnöt,. Det billigaste och snabbaste sättet att hitta alla byggvaror du behöver!


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Hittar du inte dimensionen du söker? Hör med oss så fixar vi det! Ca 15st, olika mått och storlekar. Större parti lister från Duri.


Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet. Detta val är obligatoriskt. Hej,någon som vet om planhyvlad ek 8-15X1finns att få tag på?


Jag skall fodra in en tegelvägg,tjockleken är inte så viktig men bredden måste vara. PÃ¥ lager har vi nedanstÃ¥ende sortiment av planhyvlat virke, list, foder och sockel i obehandlad och lackad ek.

Golvet i ett rum har en mycket stor inverkan på. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg