tisdag 19 maj 2015

Tunna lister

Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och. Tillverkning i kvistfri fururåvara. Har lagt nytt golv ovanpå gammal plastmatta och fått det så högt att det precis ligger under tröskeln, ca mm under.


Det är förstås en springa.

Slipp damm mellan fönsterrutorna! Tätningslist E-profil, vit. Förborra och undvika sprickor. Hur snyggt golv och hur fint vi än klätt väggar och tak så kommer rummet inte kännas komplett förrän listerna är på plats. Dekorlister tavellister och tavelramslister.


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Sveriges största sortiment av LED list. Smidiga ljuslister för att skapa snygga professionella ledlösningar för inredning, butikshyllor, kök, korridorer.

Visar produkter inom kategorin LED- lister , LED-tejp. Vi har ett stort utbud av plastprofiler, täcklister och lister i plast. Läs mer om våra produkter! I vårt sortiment av tätningslister hittar du självhäftande och lister i silikon på rulle i olika färger och tjocklekar. Minskar drag och buller, passar såväl.


Golvlister för alla tillfällen! Hela kedjan från ide till ritning till upphandling av aluminium och till färdig produkt kontrolleras av Duri. Aluminiumlister och aluminiumprofiler i olika format för led tejp. För infräsning och utanpåliggande montage. Perfekta för att skapa tunna led armaturer.


Diameter mm, för springor mellan 2-mm. Trä (Wood) Tunn plywood och lister av balsa finns i många butiker för modellflygplan. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Beställa vackra Billiga Taklister för tak, väggar och golv. Bra för hårt trä, hård plast, laminat, lamellträ och tunna material.


Glestanda Universal eller Fintandad? Ett tredje är böja tunt virke och limma i lager.

Ett fjärde sätt att öka böjbarheten är att såga täta snitt och fylla dem med trälim. Hos Kuntze beställer du olika typer av plastlister. Lister i plast av hög kvalitet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg