onsdag 13 maj 2015

Gammaldags gångjärn

Se vårt utbud direkt online! Delbetala i upp till månader. En detalj som inte får glömmas bort i en tidstypisk inredning är gångjärnen. Ofalsat gångjärn i obehandlat stål med ekollonknopp passande gamla dörrar, fönster och skåp.


Välkommen till Sekelskifte och våra gammaldags gångjärn ! Ett brett utbud av gångjärn till dörrar och fönster och luckor i nyproduktion efter gamla förlagor. Svensktillverkat franskt gångjärn av stål. Avsett för fönster med max mm bågtjocklek. Gångjärn från Eskilstuna kulturbeslag i alla storlekar. Gångjärnen är traditionella i form och funktion och passar gamla som nya dörrar.


Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre. Ett annat populärt lås är FAS 40Bsom är ett mycket säkert lås med en gammaldags nyckel. Stort sortiment av gamla beslag till fönster och dörrar, t ex hörnjärn, gångjärn ,. Ekstrands har innerdörrar i gammal standard.


Gammal standard betyder att en innerdörr har tappbärande gångjärn och avvikande mått. WC-behör i gammaldags stil. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Film som visar två bra alternativ på lås och som visar några varianter på gångjärn.


Allmogegångjärnet som visar på filmen finns i behandling förnicklat. Hos Habo hittar du ett brett sortiment av gångjärn av varierad form, funktion och design. Hittar du inte det gångjärn du söker, kontakta oss!


Det finns ett antal modeller som inte är upplagda här än. Min gamla dörr har gammal standard. Kan jag beställa en ny sådan dörr och slippa byta karm? Idag är måtten på bostadsinnerdörrar standardiserade. Kökslucka tillverkad på gammaldags vis.


Metallådor eller trälådor med mjuk stängning från Hettich. Standardmoduler med specialdetaljer såsom kökskåpor,. Skickas ino3-vardagar. Läs mer Hakgångjärn bockad 1st. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök.


Vi har både knoppar, handtag, krokar o. Välj bland många olika stilar och sorter! Järnet hettas upp i en ässja och formas sedan med hjälp av en hammare till gångjärn , handtag, krokar och spik. Alla spikar, gångjärn , portgångjärn,.


Aluminiumsvetsat gångjärn. Avlyftbara premiumgångjärn. Dolda fjäderbelastade stiftgångjärn. Shabby chic - vintage stil.


Gammaldags taklampa vit plåt vågad tygsladd shabby chic lantlig stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg