torsdag 21 maj 2015

Moelven modus

Du inreder med ett kretsloppsanpassat miljödeklarerat byggsystem, där komponenterna är. Glass Front är glasväggar som ger maximala glasytor på. Uni Wall är uppbyggt i ett modulsystem där skarven mellan.


Flush Front är ett väggsystem av glaspartier och karmar i. Chat box är lämplig som en telefonhytt när Du behöver tala. Våra dörrmiljöer finns i en mängd utföranden, både täta och. Vissa idéer är så bra att de snart kan fylla år. Med Modusmetoden inreds lokalerna med systemväggar. Ett industriellt byggande med mycket hög prefabriceringsgrad som är snabbt, enkelt, ekonomiskt och miljövänligt.


Moelven Modus AB är ett mellanstort aktiebolag med 1anställda. Finns med enkla eller dubbla. Det sitter fler män än kvinnor i. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 2TKR. Chat Box är ett komplett rum i telefonkioskliknande format som kan flyttas runt på kontoret efter behov.


Väggsystem som består av glasade och täta moduler med lackerad eller fanerad karm. Fördelningen i styrelsen är 7 män. Bolaget skall idka handel och tillverkning av byggmaterialproduker, utföra byggnation ävensom utföra därmed förenlig verksamhet. Systemet passar perfekt när man önskar en känsla av öppenhet utan att göra avkall på ljudmiljön.


Det unika med en livande dörrportal är att den öppnas inåt men livar med utsidan i stängt läge. Karmar mm döljs dessutom bakom panelskivorna i. Join LinkedIn today for free. Moelven is a Scandinavian industrial group that produces building materials and systems for the construction industry. Minimalistisk och modern design där glaset är helt i linje med korridorväggen. Få komponenter och hög prefabrikationsgrad ger snabbt montage och.


Ett stort internationellt teknikkonsultföretag har nyligen gjort en. The system is suitable for an open and airy environment with sound. Loc Wall är en slät mellanvägg med näst intill osynliga “låsta” skarvar mellan skivorna och utöver det rymmer den systemväggens alla övriga. Företaget har under många år utvecklat.


Samhällsansvar (CSR) Moelven är en stor industrikoncern med olika verksamheter i många lokala samhällen. Oavsett var vi finns, ska vi bedriva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg