fredag 9 februari 2018

Träskiva valnöt

En träskiva som ska användas nära vatten eller spis bör vara hårdvaxad då den vaxade ytan tål vatten bättre än en olja. I vårt standarsortimentet hittar du Teak, Mahogny, Valnöt och Ceder. Men vi säljer också en hel del färdiga produkter som trall och panel och nordiska träslag.


Välj bland ek, bok, björk, ask och valnöt. Använd i så fall vårt planeringsverktyg! Letar du efter bänkskivor till ditt kök? Vi har praktiska och hållbara lösningar i slitstarkt laminat i olika färger så som valnöt , ek, svart och vit marmor.


Hårda och mörka exotiska träslag såsom teak och valnöt är också populära. De ger en mer sober och modern känsla i köket. Välkommen till Fredricsons Trä! Vi är en ledande, vidareförädlande och lagerhållande distributör av trä, skivmaterial och byggmaterial till den.


Vi tillverkar din bänkskiva efter dina mått med kort leveranstid till bra pris. Vi har bänkskivor i laminat, granit, Silestone, rostfria diskbänkar, Dekton. Limmade i helstav med endast miljöcertifierat virke.


Bänkskivor av hög kvalitet. Köksö med en massiv träskiva i valnöt samt med extra förvaringsskåp under. Det finns flera olika sorters träskivor, valnöt och ek är de vanligaste. Numera finns det hård vaxolja som gör träskivorna mer lättskötta och med rätt. En MDF-skiva med valnöt struktur är ett billigt alternativ till en massiv träskiva i valnöt.


Dessutom är en MDF skiva extremt formstabil. Bland våra kunder inom den träbearbetande industrin finns båtbyggare och inredningsföretag, kökstillverkare och listhyvlerier, möbeltillverkare och. Har kollat typ Bauhaus, Silvan etc.


Bauhaus har en FET mm, men det kostar mer än flera skjortor. Träskivorna grundoljas eller vaxas av leverantören. Slipningen Slipningen av bänkskivorna tog sjukt lång tid men jag tyckte det var viktigt att underlaget blev bra innan jag började olja. Skåp och lådor ska matchas med köksbänkar.


För att skydda mot värme och fukt behöver man därför olja in sin träskiva med. En skiva i bok ger ett helt annat uttryck än en skiva i amerikansk valnöt. Att slipa skivan var som att slipa vilken träskiva som helst.


Fanerami erbjuder våra samarbetspartners möjligheten att få svensktillverkade fanerade skivor i standardstorlekar eller formatanpassade. Besök då oss på LG Collection, vi skräddarsyr efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg