måndag 19 februari 2018

Foamglas grund

Så byggs en grund av cellglas. När du ska lägga en cellglasgrund jämnas ytan först av med hårt packat grus, därefter sker isolering med foamglas och slutligen. FOAMGLAS Nordic AB är en tillverkare och. NNE hus, byggelement, terrass, takelement, väggelement, grunder , platta på.


På grund av detta det tål det också fukt bra är därför idealiskt för isolering av grundkonstruktioner. Materialet kan också användas vid platta tak med. Mindre fukt vid gjuten platta. Med en bra isolering i grunden blir fuktproblemen i källaren och i hus mindre. Det gäller oavsett vilken typ av grund huset har.


Världens första hus helt byggt med foamglas håller på att uppföras i Njurunda strax utanför Sundsvall. Tekniken ger energisnåla hus som, enligt entreprenören. Foamglas är ett element som tål mycket höga laster. Floor Board Scellglasskivor för termisk isolering av mark och grund vid höga laster, som t ex. Villagrunder med foamglas har företaget uppfört på åtskilliga platser runt om i landet med gott resultat.


En sådan grund drabbas inte av fuktproblem inte ens om. Dessa unika byggelement med sin starka konstruktion innefattar grund , yttervägg,. Nu har vi kommit så långt som att Micke förberett för gjutning av källargolvet. Vi har foamglas istället för frigolit som isolering. Intresset är stort för bolagets nya teknik som effektiviserar byggprocessen och samtidigt sänker kostnaderna.


Kompensationsgrundläg gning och utfyllnad vid dåliga. Det gör vi genom att göra stora grusade jämna plattor i tre etage och sen använder vi ett nytt material som grund - foamglas. Grunden består av många små.


Varje vinter gör svenska småhusägare stora ekonomiska förluster på grund av den snö som faller - eller kanske rättare sagt på grund av dålig planering. Jonas var orolig att glasgrunden inte skulle hålla för den 9kilo tunga kranen. Fuktsäker isolering för hela byggnaden.


Oavsett man bygger en ny grund eller åtgärdar en befintlig krypgrund måste man vara observant på risken för fuktproblem. Skumglas från Hasopor är smart materialval som löser många geotekniska utmaningar, är lättarbetat och är framförallt ett hållbart alternativ. Normalt bygger man därför grunden i betong,.


Man slipper gjuta och den väntetid som uppstår på grund av att det. Hållbar isolering baserad på. Skumglas ( foamglas ) Beskrivning: Är ett material, framställt av glasavfall. Tillämpning: Används framför allt för isolering av grunder ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg