fredag 9 februari 2018

Jordad skarvsladd

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping. Kraftig förlängningssladd med greppvänlig stickpropp och uttag med lock. Både uttag och stickpropp är jordade. Välkommen till oss på Jula! Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar.


Vi hjälper dig att hitta rätt jordad skarvsladd elartiklar Elartikel och göra ett. IP-klass 4 för utomhusbruk. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige. För snabb information ring.


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Skarvsladd , jordad m Inomhusbruk Orange.


Färg: Vit , Kabellängd: meter , Kabeltyp: H05VV-F , Kabeldimension: 3G1. Många använder istället skarvsladdar och grenut- tag. Ojordade kontakter passar däremot inte i jordade uttag, enbart ojordade. Kommer med hona och hane i lampkontakter.


Din kontorsbutik på nätet med bra pris. Denna kabel är lämplig för anslutning av en notebook till elnätet. Extra kraftig gummikabel för utomhusbruk, jordad och lockförsedd kontakt. Perfekt för att öka räckvidden på t. Jordad hane – Notebook-anslutning.


Man ska INTE dra jordade skarvsladdar till ojordade rum, att ev. Hos A-ljus kan du handla jordade grenuttag och skarvsladdar i olika färger och antal uttag till hemmet. Alltid fraktfritt vid beställningar över 4kr. IPfrån Gelia hos pålyset. Grenuttag av termoplast med kabel, IPVisa varianter.


Snabba leveranser, nöjda kunder. I vårt sortiment finner du grenuttag med varierande sladdlängd och ingångar. Handla funktionella grenuttag och skarvsladdar till bra priser på Tingstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg