torsdag 22 februari 2018

Jordkabel pris

Kvalitetsprodukter till elstängsel, gård och stall. Problem med elstängselaggregat? Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Välkommen till vår elbutik på internet. Vi har elmaterial till bra priser. Här finns bland annat strömbrytare vägguttag och belysning. Mjuk och flexibel kraft- och installationskabel är viktigt för att det ska lätt att jobba med jordkabelm, på elkatalogenb har vi mer eller mindre alla.


Jordkabel är metermärkt och har den nya färgmärkningen med. J ordkabel EKKJ - Saknar du den storlek du behöver? Kontakta oss så lägger vi upp den och lämnar pris ! EKKJ 29:-Antal: Lägg i varukorgen: PVC-isolerad PVC-mantlad och skärmad kabel. Den smått fantastiska PEX-kabeln som ersätter i många fall den svårjobbade EKKJ. N1XVR run fåtrådig och glödgad koppar ledare enligt IEC.


N1XV är en blyfri jordkabel. Kolla denna länk så ser du att det är dyrt, detta är ju en internetbutik så man borde kunna räkna med billigare pris än elektrikern. Vi ser till att du får de produkter du behöver och att du alltid gör ett bra köp, både vad gäller kvalitet och pris. För fast förläggning i och ovan jord samt i vatten.


Lägsta kabeltemperatur vid uteläggning är -10°C. Leveranstid till arbetsdagar. Hur kan vi vara så billiga? Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre.


Har för mig att jord var röd förr. E-handel med leverans hem till dig. Sladd och kabel från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Flexrör, kabelvinda, sladd och mycket annat finner du i denna kategori.


Din vvs- och el-butik på nätet med kända kvalitetsmärken till bra priser. En lite rejälare jordkabel än den billigare som vi säljer. Klämman är rejälare och bättre!


Vårt pris : 45kr inkl. Har du avtalade priser så visar webben ändå alltid billigaste priset eller en kampanj på en produkt. DeLaval jord- och väggkabel, 25m.


En dubbelisolerad kabel med extra tjock isolering. Någonting gick fel när priserna hämtades. Skip to the beginning of the images gallery.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg