tisdag 28 november 2017

Klassiska dörrhandtag

Köp dörrhandtag på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. WC-vred funkis för montering med genomgående skruv eller träskruv.


Passar till Assa 3och 56 så kallade modullås. Dörrhandtag för alla smaker. WC-vred med två skruvhål för montering med genomgående skruv eller träskruv.


Betalning skall vara oss tillhanda inom arbetsdagar om vi inte har kommit. Sekelskifte och våra gammaldags dörrhandtag ! Här hittar du ett brett sortiment av klassiska dörrtrycken efter förlagor från sent. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil.


Köp hos online hos Beslagsbutiken. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Kvalitet direkt från tillverkaren! Hitta ett stort utbud på ShopAlike!


Hos oss hittar ni allt från Moderna till klassiska Innerdörrhandtag som passar alla. Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten. För oss är ett dörrhandtag mer än bara en funktion utan en viktig del.


Vare sig du gillar ett modernt stilrent formspråk, rustikt antikt eller klassisk elegans har vi det du söker. Välkommen till Barahandtag! Finns flertal lika dörrbladsmått 82x20 karmsats kan köpas till.


Handtag till bastudörr i asp, rektangulär Säljes parvis Handtagets mått: 88x175mm Bygger 57mm från dörren. Levereras med en förlängd del som låser mot ett. Här finns Theofils breda utbud av dörrtrycken, eller dörrhandtag som det också kallas. I sortimentet finns klassiska handtag i metall, både blanka.


Tiden går, vårt sortiment av klassiska detaljer består. Och en fröjd för både ögat och handen. Detta dörrhandtag har direkta förebilder från slutet av. Ett snabbt och effektivt sätt att förnya ditt hem är att byta dörrhandtag. Söker du efter ett handtag som passar in i den klassiska ,. Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar. Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg